Το νέο σπίτι του Elon Musk

Κι όμως, ο Elon Musk πούλησε όλα τα σπίτια του εκτός από ένα και τώρα μένει σε νοικιασμένο λυόμενο.

Ο Elon Musk, ο γνωστός, ο αγαπημένος και ο για κάποιους εκνευριστικός ιδιοκτήτης της Tesla, όχι κάποιος συνώνυμός του, αυτός ο άνθρωπος αυτός που είναι ένας από τους πλουσιότερους του κόσμου, πλέον μένει στο ενοίκιο, σε ένα λυόμενο σπιτάκι κατά πάσα πιθανότητα των 37 τετραγωνικών μέτρων στην Μπόκα Τσίκα του Τέξας, κοντά στο σημείο εκτοξεύσεων της Space X, το οποίο κοστίζει μόλις 50 χιλιάδες δολάρια, στο περίπου. Κι όλα αυτά αφού πούλησε όλη την ακίνητη περιουσία του, εκτός από μία έπαυλη που διαθέτει στην Καλιφόρνια.

Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί

Η αλήθεια είναι ότι όταν φανταζόμαστε το πώς είναι η καθημερινή ζωή των πιο πλούσιων ανθρώπων του κόσμου, στο πλανεμένο μας μυαλό τούς τοποθετούμε να κινούνται ντυμένοι με κασμίρια μέσα σε καταπληκτικά, τεράστια σπίτια -σαν την έπαυλη των Κάρινγκτον που βλέπαμε μικροί στη Δυναστεία όταν συντονιζόμασταν στην ΕΡΤ-2- γεμάτα με πανάκριβα έπιπλα, αντικείμενα ντιζάιν και έργα τέχνης. 

Το 'πε και το 'κανε

Ο Elon Musk, όμως, δεν είναι ένας τυπικός δισεκατομμυριούχος και μας το έχει αποδείξει πολλές φορές με τα πυροβολημένα του tweets και τα διάφορα παραληρήματά του. Αν και τη μετακόμιση την είχε προαναγγείλει με μία συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Die Welt.

Τότε είχε δηλώσει ότι πούλησε την κύρια κατοικία του στο Λος Άντζελες και πως βρισκόταν σε διαδικασία πώλησης και των άλλων του σπιτιών έτσι ώστε να μην έχει στην κατοχή του καθόλου περιουσία μεγάλης αξίας πέραν των μετοχών του.

Το 'πε και το κανε ο μούργος, λοιπόν, ενώ φρόντισε και να το τουϊτάρει. Βέβαια, το συγκεκριμένο σπιτάκι το έχει νοικιάσει από την SpaceX, η οποία, μαζί με άλλα πράγματα, ανήκει στον ίδιο.

Το λυόμενο του Musk

Η προκάτ κατοικία του κάπως κυκλοθυμικού δισεκατομμυριούχου είναι σχεδιασμένη από την εταιρεία Boxabl, η οποία ήδη από τον Νοέμβριο του 2020 είχε ανεβάσει στο YouTube ένα βίντεο με το οποίο αποκάλυπτε ότι είχε στήσει το μοντέλο της με κωδικό Casita για έναν μυστηριώδη πελάτη υψηλού προφίλ στην Μπόκα Τσίκα. Μάλιστα, σε κάποια από τα πλάνα του βίντεο, σε έναν τοίχο του σπιτιού υπάρχει μία ευμεγέθης αφίσα με έναν πύραυλο (έξυπνο).

> Διάβασε ακόμα: Η διπλή ζωή του Elon Musk

Η εκδοχή του Casita που επέλεξε ο Musk θα πρέπει να είναι η βασική των 37 τετραγωνικών μέτρων με έναν μεγάλο χώρο που χωρίζεται σε σαλόνι και κρεβατοκάμαρα, μία κουζίνα και ένα μπάνιο με ντουζιέρα. Τώρα το αν θα πάει να μείνει εκεί και η οικογένειά του όταν πουλήσει την τελευταία του έπαυλη στην Καλιφόρνια, όλη ή μέρος της, είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε αλλά έχουμε σίγουρο ότι δεν θα γίνει. Επτά νομά σ' ένα δωμά; Με την καμία. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.