Η σωσίας της Lady Gaga στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Το Twitter την εντόπισε να αλωνίζει στα tatami του Τόκιο 2021.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο έχουν περάσει από 40 κύματα λόγω πανδημίας και γενικά, δε σταματούν να μας ξαφνιάζουν. Ένα από τα απρόοπτα της φετινής διοργάνωσης έχει να κάνει με την ομοιότητα μίας αθλήτριας με τη Lady Gaga, την οποία φυσικά εντόπισαν οι πάντα ετοιμοπόλεμοι χρήστες του Twitter. Η σωσίας της Lady Gaga θα μπορούσε κάλλιστα να είναι δίδυμη αδερφή της. 

Η σωσίας της Lady Gaga

Ο λόγος για την 26χρονη αθλήτρια του taekwondo από την Ιορδανία, Julyana Al-Sadeq, η οποία κατέληξε να γίνει viral διότι μοιάζει πραγματικά πάρα πολύ με την 35χρονη performer. Βλέποντας τις φωτογραφίες της στο tatami οι fans της Lady Gaga, δε σταμάτησαν να tweetάρουν για εκείνη. 

"Μπορεί να υπάρχουν εκατό άτομα στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ένας από αυτούς είναι η Lady Gaga που ανταγωνίζεται για ένα μετάλλιο στο taekwondo", έγραψε κάποιος. 

Ένας άλλος θαυμαστής της tweetαρε ότι η Gaga βρίσκεται στους Ολυμπιακούς "εκπροσωπώντας τη Chromatica" - τον πλανήτη που δημιούργησε στο πλαίσιο της προώθησης του τελευταίου της άλμπουμ.

"Τραγουδίστρια, ηθοποιός, ακτιβίστρια και τώρα ολυμπιονίκης! H Lady Gaga πραγματικά τα κάνει όλα", έγραψε ένας άλλος. 

Είναι σχεδόν περιττό να διευκρινίσουμε ότι δεν είναι η Lady Gaga εκείνη που εκπροσωπεί την Ιορδανία, όπως επίσης δεν τίθεται θέμα συγγένειας μεταξύ τους. 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ανδρόπαυση, την 'αντρική εμμηνόπαυση'

Μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει στους άνδρες και συνεπάγεται μείωση της παραγωγής τεστοστερόνης.

Γραφει Γιαννης Σπανος