Η Britney Spears γεννήθηκε γυμνή

Οι topless φωτογραφίες της Britney Spears στο Instagram έχουν νόημα και αποδέκτη.

We 're all born naked and the rest is drag λέει ένα σλόγκαν που η LGBTQI+ κοινότητα το έχει κάνει σημαία της και με το οποίο μάλλον η Britney Spears συμφωνεί, κατά κάποιον τρόπο, όσον αφορά το νόημά του. Κι αυτό γιατί η εξήγηση που έδωσε για τις topless φωτογραφίες της που ανεβάζει στο Instagram, στις οποίες μας επιδεικνύει το στήθος της σε όλο του το μεγαλείο κρύβοντας όμως τις ρόγες του για να γλιτώσει από τη λογοκρισία, κυμαίνεται στο μήκος κύματος της σχετικής με το σλόγκαν φιλοσοφίας.

Καταρχήν, δεν έκανε αυξητική

Όπως διαβάζουμε σε ένα μακροσκελές, απελευθερωτικό για εκείνη post, δεν επιδεικνύει το εξαιρετικά στητό στήθος της γιατί τάχαμου το φούσκωσε με σιλικόνη ή επειδή πήρε μόνο του την ανηφόρα λόγω κάποιας εγκυμοσύνης. Στην πραγματικότητα, με το να ποστάρει αυτές τις sexy pics, αναγνωρίζει το ότι τα ρούχα που φοράμε αποτελούν μία κοινωνική σύμβαση χωρίς νόημα, που μπορεί μάλιστα πολλές φορές να αποτελέσει βραχνά, όταν π.χ. σκας από τη ζέστη αλλά παραμένεις ντυμένος για να μην σε συλλάβουν.

> Διάβασε ακόμα: Σε άλλα νέα, ακόμα μία topless φωτογραφία της Britney Spears στο Instagram

Γενικότερα, όμως, πιστεύει ότι με το να πετάς τα ρούχα σου (ψηλά ή χαμηλά), νιώθεις καλύτερα. Η ίδια, έχει νιώσει αυτή την απελευθερωτική λειτουργία της γύμνιας, τουλάχιστον σε φαντασιακό επίπεδο, κατά τη διάρκεια των shows της και παρά το γεγονός ότι δεν αισθανόταν πάντα άνετα με το σώμα της.

Γιατί, όμως, το κάνει τώρα; Γιατί μας βομβαρδίζει με topless φωτογραφίες; Επειδή πολύ απλά, όπως λέει, γεννήθηκε γυμνή σε αυτόν τον κόσμο και στη συνέχεια ένιωσε όλο το βάρος του πάνω στους ώμους της. Γυμνή και τώρα, ως ενήλικη, νιώθει πιο ανάλαφρη και σε ψυχολογικό επίπεδο πιο καθαρή.

Δεν θα κρατήσει για πολύ αυτό το βιολί

Παρόλα αυτά, δεν πρόκειται να συνεχίσει να βγάζει και να ποστάρει στο Instagram topless φωτογραφίες μέχρι να πεθάνει καθώς, όπως μας πληροφορεί στο ίδιο post, δεν θέλει να μας κάνει να βαρεθούμε. Oπότε, όπως διαβάζουμε ανάμεσα στις γραμμoύλες, δεν ξεγυμνώνεται μόνο για τον εαυτό της. Οι φωτογραφίες της έχουν αποδέκτη, ένα κοινό, τους followers της και όσους ενδιαφέρονται για εκείνη, είτε πραγματικά είτε επειδή είναι κουτσομπόληδες ή λιγούρια. 

Κατά τ' άλλα, κλείνει την εν λόγω "ανακοίνωσή" της ευχαριστώντας όσους τη στηρίζουν μέσα από το κίνημα Free Britney. Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε αυτό το υπέροχο ταξίδι γυμνής αυτογνωσίας να της βγει σε καλό, αλλά και να εμπνεύσει κι άλλους ανθρώπους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης