8 απίστευτες μεταμφιέσεις διασήμων για το Halloween

Σε κάποιους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί είναι πραγματικά αγνώριστοι.

Γράφει: Esquire Editors 31 Οκτωβρίου 2021

Και όσο το φθινόπωρο προχωράει στα ενδότερα, η πιο spooky εποχή ξεπροβάλλει με τις τρομακτικές κολοκύθες να έχουν ήδη τοποθετηθεί έξω από κάθε μονοκατοικία στα προάστια του Los Angeles. Για τους αληθινά party lovers, το Halloween δεν περιορίζεται απλώς σε μια νύχτα του Οκτωβρίου, αλλά σε όλη την διάρκεια του μήνα, αλλάζοντας διαρκώς μεταμφιέσεις και ξενυχτώντας χορεύοντας στις πιο in πίστες δημοφιλών party. Μεταξύ αυτών και celebrities του Hollywood, οι οποίοι δεν βρίσκουν την ώρα να πραγματοποιούν μοναδικές εμφανίσεις όχι με ένα ή δύο διαφορετικά κοστούμια, αλλά τουλάχιστον πέντε σε μια μόνο χρονιά.

H πολύωρη προετοιμασία

Οι ατελείωτες ώρες που ξοδεύουν πολλοί διάσημοι στην προετοιμασία των Halloween εμφανίσεων τους, σίγουρα πιάνουν τόπο αφού δεν είναι λίγες οι φορές που λαμπεροί ηθοποιοί και τραγουδιστές μας ξάφνιασαν με την επιλογή τους. Άλλωστε, οι περισσότεροι θυμόμαστε την Heidi Klum να εμφανίζεται μεταμφιεσμένη σε έναν flesh-eating εξωγήινο, αφήνοντας άναυδους τους θαυμαστές της με την σχεδόν ανατριχιαστική και αλλόκοτη εικόνα της. Το supermodel, παρά τον ανεξήγητο λόγο που διάλεξε το συγκεκριμένο κοστούμι, φαίνεται πως είχε μπει απόλυτα στο πνεύμα της spooky γιορτής των Αμερικάνων: να μην την αναγνωρίσει κανείς. Και πράγματι αυτό έγινε! Όμως, η Klum δεν είναι η μόνη που δυσκολευτήκαμε να αναγνωρίσουμε πίσω από την φαντασμαγορική μάσκα της, αφού κοιτώντας πίσω στο χρόνο τις Halloween μεταμφιέσεις διάσημων προσώπων, ανακαλύψαμε τις 8 πιο αμφίβολες για το ποιος βρίσκεται πίσω από αυτές.

H συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος