Το πιο ακριβό σπίτι στην Καλιφόρνια

Φωτογραφίες από το σπίτι του διευθυντή της σχολής Julliard, Bruce Kovner, αξίας 160 εκατομμυρίων δολαρίων.

Γράφει: Esquire Editors 28 Νοεμβρίου 2021

Η Καλιφόρνια είναι μία από τις πιο ακριβές αγορές ακινήτων στην Αμερική με το San Francisco να έχει την πιο ψηλή μέση τιμή στη χώρα και το Oakland και το Λος Άντζελες να βρίσκονται στο top ten των πόλεων με τα πιο ακριβά ενοίκια αλλά και πωλητήρια. Ο διευθυντής της σχολής Julliard, Bruce Kovner, διαθέτει το πιο ακριβό σπίτι της πολιτείας αφού πουλάει την έπαυλή του στην κεντρική Καλιφόρνια στην τιμή των 160 εκατομμυρίων δολαρίων.

Εάν το σπίτι πωληθεί σε αυτή την τιμή θα είναι το δεύτερο πιο ακριβό σπίτι της πολιτείας, μετά την έπαυλη του Jeff Bezos που είχε πωληθεί για 165 εκατομμύρια αλλά και το τρίτο πιο ακριβό σε όλη την Αμερική μετά από ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα στο Manhattan που πωλήθηκε για 238 εκατομμύρια δολάρια.

Το πιο ακριβό σπίτι στην ΚαλιφόρνιαJim Bartsch

Η ιδιοκτησία στην Καλιφόρνια περιλαμβάνει μία έκταση με δύο διαφορετικές επαύλεις, την Ocean View και την Bellevue, που συνδέονται με έναν ιδιωτικό περιφραγμένο δρόμο. Τα σπίτια είναι χτισμένα έτσι ώστε να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή θέα προς τη θάλασσα ενώ και τα δύο έχουν μεσογειακό στιλ και τα καλύτερα υλικά από όλο τον κόσμο. Οι επαύλεις έχουν πολυτελή ξύλινα πατώματα, terra-cotta ταβάνια, πέτρινες εισόδους και μαρμάρινες λεπτομέρειες στη διακόσμηση του σπιτιού.

Η συνέχεια στο Harpersbazaar.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.

Διαγωνισμός | Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την Avant Premiere του The Fall Guy

20 τυχεροί-ες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα του The Fall Guy με τον Ryan Gosling.

Καμία έκπληξη, σύντομα θα δούμε καλλιστεία τεχνητής νοημοσύνης

Τα καλλιστεία ομορφιάς τεχνητής νοημοσύνης "Miss AI" μάλλον είναι και τα μοναδικά που ίσως να έχουν θέση ακόμα στην εποχή μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος