Οι τελευταίες ημέρες του Freddie Mercury

Όπως τις θυμάται η παντοτινή του αγάπη Mary Austin.

Γράφει: Esquire Editors 04 Δεκεμβρίου 2021

Τριάντα χρόνια πριν, στις 24 Νοεμβρίου του 1991, ο Freddie Mercury χάνει μια γενναία μάχη με τον πρωτοεμφανιζόμενο τότε ιό του AIDS. Ο χαρισματικός τραγουδιστής των θρυλικών Queen πάλεψε για περισσότερα από πέντε χρόνια με την θανατηφόρα ασθένεια, έχοντας όμως δίπλα του πιστούς φίλους, που τον φρόντιζαν και τον αγάπησαν αληθινά μέχρι την τελευταία του πνοή. Μεταξύ των πιο αφοσιωμένων ανθρώπων γύρω του ήταν και η "παντοτινή αγάπη" του φαντασμαγορικού περφόρμερ της ροκ σκηνής, η Mary Austin.

To ειδύλλιό τους στα '70s

Η Mary Austin και ο Freddie Mercury υπήρξαν ερωτευμένο ζευγάρι στις αρχές των ‘70s, όταν ο rock star βρισκόταν ακόμα στην αφάνεια και οι Queen ήταν απλώς μια φιλόδοξη μπάντα που έψαχνε να απογειώσει την καριέρα της. Η "κοινή σύζυγός" του, όπως συχνά την αποκαλούσε, στα εφηβικά της χρόνια συνδέθηκε ερωτικά με τον κιθαρίστα του ροκ συγκροτήματος, Brian May. Η σχέση τους, ωστόσο, ολοκληρώθηκε σύντομα με τον Mercury να δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την νεαρή Βρετανίδα. Η Mary Austin έγινε γρήγορα η μούσα του εμβληματικού περφόρμερ, τον οποίο ενέπνευσε μάλιστα να γράψει την μπαλάντα "Love of My Life" που υπάρχει στο άλμπουμ "A Night at the Opera".

Η συνέχεια στο WomanToc.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης