Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και το τηλεοπτικό του τέλος

Βαριά σκιά πάνω από τους Ράδιο Αρβύλα, σχετικά με το αν γνώριζαν το γεγονός.

Γράφει: Esquire Editors 14 Δεκεμβρίου 2021

"Είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι σήμερα. Τα έχουμε χαμένα". Με αυτή την φράση ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε χθες το τηλεοπτικό τέλος του συνεργάτη του, μετά την καταγγελία "βόμβα" που έγινε γνωστή μέσα από τα social media: Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται ότι "ανέβασε" σε πορνογραφικές ιστοσελίδες ιδιαίτερες στιγμές του με πρώην σύντροφό του εν αγνοία της.

Πρόκειται για τρία βίντεο και περίπου 300 φωτογραφίες την ύπαρξη των οποίων η καταγγέλλουσα φέρεται να έμαθε τυχαία, ενώ όπως υποστηρίζει, ο παρουσιαστής έκανε το ίδιο και σε άλλες γυναίκες.

"Είμαστε όλοι συγχυσμένοι πάρα πολύ" συνέχισε ο κεντρικός παρουσιαστής του σατιρικού προγράμματος, λέγοντας πως μόλις έμαθε για την υπόθεση δεν μπορούσε να πιστέψει ότι κάτι τέτοιο μπορεί να είναι αλήθεια. Ωστόσο "διαπίστωσα ότι όντως υπάρχει αυτή η υπόθεση, ότι υπάρχει αυτή η ιστορία, ότι όντως έχουν συμβεί όλα αυτά τα πράγματα" είπε ο Αντώνης Κανάκης, γνωστοποιώντας πως ο "καφετζής" αποτελεί παρελθόν.

"Μετά από αυτό δεν μπορεί να είναι κομμάτι του Ράδιο Αρβύλα και παράλληλα του εξέφρασα τη λύπη μου γι'αυτό που έκανε, του είπα ότι δεν μπορώ να το πιστέψω πως μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο. Του εξέφρασα και τη λύπη μου και τον θυμό μου" πρόσθεσε, αφήνοντας αιχμές για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

"Του εξέφρασα και τον θυμό μου που ενώ υπήρχε μία τόσο σοβαρή υπόθεση δεν μπήκε στη διαδικασία να μας ενημερώσει από την πρώτη στιγμή για αυτό το πράγμα ώστε να γνωρίζουμε. Γιατί είναι κάτι που αφορά όλους μας. Έμμεσα μας αφορά", εξήγησε.

Στις οκτώ το απόγευμα της Δευτέρας που άρχισε η εκπομπή του ΑΝΤ1, το Ράδιο Αρβύλα και το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου ήταν ήδη στην κορυφή των trends. Σύσσωμοι οι χρήστες του Twitter αποδοκίμαζαν τον Παναγιωτόπουλο, χρησιμοποιώντας αρκετές φορές ύβρεις εναντίον του, αλλά ήταν διχασμένοι όσον αφορά τους Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση.

Ορισμένοι τους επαινούσαν για τα γρήγορα αντανακλαστικά τους και την απόφασή τους να απομακρύνουν άμεσα τον Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή, ενώ άλλοι υποστήριζαν πως είναι αδύνατο να μην γνώριζαν τι συνέβαινε, κατηγορώντας τους πως κάλυπταν τον συνεργάτη τους όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι να ξεσπάσει ο σάλος στα social media.

Το χρονικό της καταγγελίας

Όπως αναφέρει δημοσίευση στο Instagram από τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη και αναπαράχθηκε σε όλα τα social media, ο παρουσιαστής και η κοπέλα γνωρίστηκαν το 2016 στην Αλόννησο, τόπο καταγωγής του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Η ίδια υποστηρίζει ότι ήταν μαζί για δύο χρόνια και μετά τον χωρισμό τους, ο παρουσιαστής δημοσίευσε τρία βίντεο και 300 φωτογραφίες της, χωρίς την έγκρισή της, σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Αν και η ίδια του ζήτησε πολλάκις να κατεβάσει το υλικό, δεν το έκανε.

Αφού κινήθηκε νομικά και κατέθεσε μήνυση εναντίον του, εκείνος προσπάθησε να την προσεγγίσει ξανά, ζητώντας της όχι μόνο να τον συγχωρέσει, αλλά και να τον παντρευτεί. Λίγες ημέρες μετά και αφού εκείνη δέχτηκε να τα βρουν εξωδικαστικά, ανέτρεψε την πρότασή του και της είπε πως σκοπεύει να παντρευτεί μία άλλη γυναίκα, κόβοντας κάθε επικοινωνία μαζί της.

Αναλυτικά το περιεχόμενο των αναρτήσεων

"Ακολουθεί η καταγγελία μιας κοπέλας, που έπειτα από συζήτηση που είχαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες και μετά από την συγκατάθεσή της μου ζήτησε να κοινοποιήσω την ιστορία. Η κοπέλα έχει κινηθεί νομικά, ωστόσο επειδή δεν τη στηρίζει το οικογενειακό περιβάλλον και ο θύτης είναι δημόσιο πρόσωπο θέλει να παραμείνει ανώνυμη και θα το σεβαστούμε.

Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόννησο που ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Ύστερα από μία τυχαία συνάντηση εκείνος την προσέγγισε ερωτικά με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του η οποία κράτησε για δύο χρόνια. Έπειτα από το χωρισμό τους ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη.

Έπειτα έψαξε σε αυτό και άλλα σάιτ παρόμοιο περιεχομένου με βάση το τίτλο του βίντεο και το usernname του χρήστη και ανακάλυψε ότι υπάρχουν 3 βίντεο δικά της με το συγκεκριμένο άτομο και πληθώρα φωτογραφιών (περίπου στις 300). Το ένα βίντεο είχε πάνω από 99.300 προβολές! Ήταν προφανές ότι τα κανάλια και όλο αυτό το υλικό έχει ανέβει από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο καθώς ήταν ο μόνος που το είχε στην κατοχή του.

> Διάβασε ακόμη: Τα 20 κορυφαία προγράμματα της ελληνικής TV για το 2021

Αμέσως έγινε μήνυση σχετικά. Και επίσης ενώ είχε καταθέσει μήνυση και εκείνος ήταν σε νέα σχέση ανέβασε και άλλο ένα βίντεο με την κοπέλα. Αμέσως έγινε καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε διαδικασία αυτοφώρου του οποίου απέφυγε τη σύλληψη καθώς την περίοδο εκείνη ήταν στην Αλόννησο. Μετά από αυτό και έχοντας γνώση της κατηγορίας εις βάρος του δεν κατέβασε κανένα από τα βίντεο. Όλο το υλικό κατέβηκε ύστερα από αίτημα της καταγγέλλουσας στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Επιπλέον σε ένα άλλο blog που είχε προφίλ συνέχιζε να ανεβάζει πορνογραφικό υλικό από άλλες γυναίκες το οποίο υπάρχει έως σήμερα.

Ύστερα από ένα χρόνο μετά τη μήνυση επικοινώνησε μαζί της εκμεταλλευόμενος την αγάπη της προς το πρόσωπό του, την άσχημη ψυχική κατάσταση στην οποία βρισκόταν ζητούσε να τον συγχωρέσει και να αποσύρει τη μήνυση εις βάρος του. Εκείνη αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία και να τα βρουν εξωδικαστικά. Ο ίδιος μάλιστα προσποιούνταν ότι νοιάζεται και ότι θέλει να τη βοηθήσει να βρει δουλειά και ότι θα κάλυπτε τα δικαστικά της έξοδα. Μέχρι που της δήλωσε ότι θα ήθελε να την παντρευτεί!

Εν τέλει σε μια δια ζώσης συνάντηση εκείνος είπε ότι θα παντρευτεί μια κοπέλα που γνώρισε πριν 15 ημέρες και δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της και ούτε να τα βρουν εξωδικαστικά σε μια υπόθεση που ήταν εκείνος κατηγορούμενος!

Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί πράγμα που δεν ήταν αλήθεια καθώς 3 μέρες πριν τη δίκη ταξίδεψε και κυκλοφορούσε δημόσια στο νησί με το μηχανάκι του. Τώρα έχει οριστεί δικάσιμος για τον Φεβρουάριο του 2022 και το θύμα ευελπιστεί να βρει έστω και λίγη δικαίωση από τη δικαιοσύνη. Αν και όλο αυτό την έχει καταστρέψει ψυχολογικά επηρεάζοντας διάφορους τομείς της ζωής και της καθημερινότητας της ενώ εδώ και 3 χρόνια ο δράσης προστατεύεται και συνεχίζει κανονική τη ζωή του.

Ο ΑΝΤ1 αδειάζει Παναγιωτόπουλο και στηρίζει Κανάκη

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΑΝΤ1, που με ανακοίνωσή του πήρε ξεκάθαρα θέση, καταδικάζοντας τέτοιες συμπεριφορές "που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα".

> Διάβασε ακόμη: Η κατάρρευση των reality είναι το μεγαλύτερο ψέμα της σεζόν

"Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα. Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του "Ράδιο Αρβύλα" και "ΒINΥΛΙΟ", η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Από: Thetoc.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η τρυφερή αφιέρωση της Mariah Riddlesprigger στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η σύντροφος του Έλληνα σταρ του NBA μοιράστηκε τις ευχές της για τα 28α γενέθλιά του.

O Volodymyr Zelensky πρόσωπο της χρονιάς για το περιοδικό TIME

Για τον πατριωτισμό τους εξήρε το περιοδικό Time τον Πρόεδρο της Ουκρανίας και τις Γυναίκες του Ιράν που γράφουν ιστορία.

Το Tinder στα καλύτερά του

Τα μυστικά και τα κόλπα για να εκμεταλλευτείς το dating app στο έπακρο και να αναδειχθείς σε βασιλιά του Tinder.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η καλύτερη άσκηση για να είμαστε σε φόρμα, δεν είναι άσκηση

Μερικές συνήθειες μπορούν να μας βοηθήσουν να παραμείνουμε σε φόρμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι κορυφαίες αναζητήσεις στο ελληνικό Google για το 2022

Βασίλισσα Ελισάβετ και πόλεμος στην Ουκρανία ανάμεσα σε αυτά που googlάραμε περισσότερο.