Ζώδια: Τι επιφυλάσσουν τα άστρα για τους άντρες το 2022

Το πάντοτε ευαίσθητο θέμα 'άντρες και ζώδια': Οι τυχεροί και οι άτυχοι του ζωδιακού κύκλου για το 2022.

Esquire Team
Γράφει: Esquire Editors 11 Ιανουαρίου 2022

Μιλούν για την επικαιρότητα, μιλούν για τις αγαπημένες τους σειρές και ταινίες, μιλούν για μπάλα, μιλούν για γυναίκες, μιλούν για αυτοκίνητα. Γενικά, οι άντρες στις συζητήσεις τους θα καταπιαστούν με οτιδήποτε εκτός από τα ζώδια. Θέλεις όμως να σου πω μία μεγάλη αλήθεια; Όλοι, ή σχεδόν όλοι, θα διαβάσουν τις προβλέψεις για το ζώδιό τους, όποτε πέσει το μάτι τους σε σχετικό κείμενο. Κάθε, μα κάθε, φορά. Γι' αυτό κι εγώ αποφάσισα να καταπιαστώ με τι επιφυλάσσουν τα άστρα στο αντρικό κοινό για το σωτήριο -ελπίζουμε όλοι- έτος 2022 μ.Χ.

Γράφει η Χρύσα Συκά

ΚΡΙΟΣ

Στις αρχές της χρονιάς θα σου δοθούν ευκαιρίες για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Είναι η στιγμή να κάνεις το επόμενο βήμα. Ο Ερμής, από 14/1-2/2 θα κινείται ανάδρομα και θα έχεις την ευκαιρία να οργανώσεις και να σχεδιάσεις την πορεία σου. Η κοινωνικότητα και η προσωπική σου ζωή θα εξελιχτούν τον Φεβρουάριο. Τον Μάρτιο ασχολείσαι με τους φίλους σου και η κοινωνική σου ζωή απογειώνεται. Με τη νέα Σελήνη τον Απρίλιο στο ζώδιό σου θα γυρίσεις σελίδα και θα κάνεις μια νέα αρχή. Η έκλειψη στο τέλος Απριλίου είναι βοηθητική για τον οικονομικό σου τομέα.

Ζώδια: Τι επιφυλάσσουν τα άστρα για τους άντρες το 2022

Τον Μάιο μπαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αλλά και ο Δίας που θα μείνει ως τέλος Οκτωβρίου. Στο ζώδιό σου και ο Άρης, από τις 25. Η τύχη βρίσκεται στο πλευρό σου. Το καλοκαίρι ασχολείσαι με τα οικονομικά σου. Ο Ιούλιος έχει έξοδα και θα πρέπει να οργανωθείς. Η νέα Σελήνη στις 28/7 φέρνει ευχάριστα νέα στην ερωτική σου ζωή. Σεπτέμβριο και Οκτώβριο ασχολείσαι με σχέσεις/συνεργασίες. Μπορεί να μπεις σε μια νέα σχέση ή μπορεί μια υπάρχουσα σχέση σου να εδραιωθεί. Ο ρομαντισμός και τα έντονα συναισθήματα κυριαρχούν.

> Διάβασε ακόμη: Ο κανόνας των 240 λεπτών που ακολουθούν οι επιτυχημένοι

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Δία ως τον Μάιο και Νοέμβριο/Δεκέμβριο, η κοινωνική σου ζωή και οι φιλικές σου σχέσεις θα έχουν ενδιαφέρον. Με τον ανάδρομο Ερμή από 14/1-2/2, θα κάνεις σχέδια και θα οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου. Την άνοιξη, η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη, όμως και ο επαγγελματικός τομέας απορροφά το ενδιαφέρον σου. Αφροδίτη/Άρης τον Μάρτιο ευνοούν την καριέρα σου. 30/4 έχουμε μια έκλειψη στο ζώδιό σου και σηματοδοτεί ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα. Το Μάιο μεταμορφώνεσαι ψυχολογικά και βρίσκεις τις ισορροπίες σου. Η έκλειψη στις 16 στο απέναντι ζώδιο είναι σημαντική για τις σχέσεις σου.

ΖΩΔΙΑ 2022 ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΤΑΥΡΟΣ

Τέλος του μήνα, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και νιώθεις καλύτερα ενώ η νέα Σελήνη στις 30 θα βελτιώσει τον οικονομικό σου τομέα. Ιούνιο/Ιούλιο, τα οικονομικά σου πάνε καλά. Στα μέσα του καλοκαιριού, θα έχεις αισθηματικές εξελίξεις και θα κάνεις νέες γνωριμίες. Προσοχή στα έξοδα τον Αύγουστο. Τον Σεπτέμβριο κυριαρχεί ο έρωτας αλλά και η δουλειά. Κάνε υπομονή με τον ανάδρομο Ερμή. Τον Οκτώβριο, με την Αφροδίτη, από τις 23 στο απέναντι ζώδιο, αλλά και την έκλειψη εκεί, θα δημιουργήσεις νέες σχέσεις και θα έρθεις πιο κοντά με κάποιους ανθρώπους. Με την έκλειψη του Νοεμβρίου στο ζώδιό σου αφήνεις πίσω σου ότι δεν σου χρειάζεται και κάνεις μια νέα αρχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Δία ως το Μάιο και Νοέμβριο/Δεκέμβριο, ευνοείται ο επαγγελματικός σου τομέας. Μπορεί να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο ή να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου και να διαπρέψεις. Ιανουάριο/Φεβρουάριο θα κάνεις συμφωνίες σε κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, κληρονομικά, περιουσιακά. Προσοχή στην επικοινωνία με τον ανάδρομο Ερμή, από 14/1-2/2. Η νέα Σελήνη στις 2/3 φέρνει εξελίξεις στα επαγγελματικά σου.

ΖΩΔΙΑ 2022 ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΔΙΔΥΜΟΙ

Με Αφροδίτη/Άρη, από τα μέσα Απριλίου, θα συμβούν σημαντικά πράγματα στην καριέρα. Με τον Δία, από Μάιο ως Οκτώβριο, θα δώσεις έμφαση σε φίλους και κοινωνική ζωή.  Η νέα Σελήνη στις 30/5 σε ανανεώνει και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Η Αφροδίτη, από 23/6 στο ζώδιό σου ενισχύει την αυτοεκτίμησή σου. Η νέα Σελήνη στις 29/6 βελτιώνει τα οικονομικά σου, το ίδιο κάνει και η Αφροδίτη, από 18/7. Τον Αύγουστο, από τις 20, με τον Άρη στο ζώδιό σου, έχεις πάθος, ενέργεια, ενθουσιασμό.

Το κεντρικό θέμα του Σεπτεμβρίου είναι ο έρωτας. Τον Οκτώβριο ασχολείσαι με τη δουλειά, ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά. Νοέμβριο/Δεκέμβριο ασχολείσαι με τις σχέσεις σου αλλά και τα κοινά οικονομικά με επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Δία ως το Μάιο αλλά και Νοέμβριο/Δεκέμβριο, διευρύνεις τους ορίζοντές σου, ασχολείσαι με ταξίδια, σπουδές, σεμινάρια, νομικά θέματα,διαπραγματεύσεις. Ιανουάριο/Φεβρουάριο ασχολείσαι με σχέσεις/συνεργασίες και οικονομικές συμφωνίες.  Μάρτιο/Απρίλιο μπορεί να τελειώσεις τις σπουδές σου ή να κάνεις μια συμφωνία με το εξωτερικό. Μπορεί να μείνεις και στο εξωτερικό ή να πηγαινοέρχεσαι. Με το Δία, από Μάιο-Οκτώβριο, θα έχεις εύνοια στον επαγγελματικό τομέα, θα αρπάξεις ευκαιρίες και θα εδραιωθείς. Μάιος/Ιούνιος είναι παραγωγικοί μήνες, με αρκετή δουλειά.

ΖΩΔΙΑ 2022 ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΙΧΘΥΕΣ

Η έκλειψη του Μαΐου ξεκαθαρίζει τον ερωτικό σου τομέα. Το καλοκαίρι ανανεώνεσαι και η ψυχολογία σου καλυτερεύει. Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 29/6 γυρίζεις σελίδα και κάνεις νέα ξεκινήματα. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από 18/7, η συναισθηματική σου ζωή είναι σημαντική. Τον Αύγουστο ευνοούνται τα οικονομικά σου θέματα. Τον Σεπτέμβριο ασχολείσαι με σπίτι και οικογένεια, οργανώσου. Οκτώβριο/Νοέμβριο κυριαρχεί ο έρωτας και η δημιουργικότητα, παίρνεις αποφάσεις και διανύεις μια πολύ ερωτική περίοδο. Το τέλος της χρονιάς φέρνει εντυπωσιακές εξελίξεις στην καριέρα.

> Διάβασε ακόμη: Tα fitness trends του 2022

ΛΕΩΝ

Ο Δίας ως το Μάιο και Νοέμβριο/Δεκέμβριο ευνοεί τα κοινά οικονομικά, χρέη,δάνεια, περιουσιακά, κληρονομικά, συμφωνίες αλλά και συναίσθημα. Ιανουάριο/Φεβρουάριο σε απασχολούν σχέσεις/συνεργασίες. Προσοχή σε παρερμηνείες με τον ανάδρομο Ερμή, από 14/1-2/2. Όμως και τον Μάρτιο, με Αφροδίτη/Άρη, στο απέναντι ζώδιο, θα έχεις καλά αποτελέσματα στον τομέα σχέσεων/συνεργασιών. Τον Απρίλιο, τα οικονομικά σου θέματα προωθούνται. Ο Μάιος είναι καλός για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Ο Δίας, από Μάιο-Οκτώβριο, φέρνει επέκταση, ταξίδια, σπουδές, νέες εμπειρίες, έρχεσαι πιο κοντά στους στόχους σου.

ΖΩΔΙΑ 2022 ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΛΕΩΝ

Η κοινωνικότητα ανεβαίνει τον Ιούνιο. Τον Ιούλιο ξεκουράζεσαι ή μπορεί να προετοιμάζεις κάτι μυστικό. Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 28/7 αναλαμβάνεις δράση. Τον Αύγουστο κάνεις νέα ξεκινήματα. Ο Σεπτέμβριος είναι καλός για οικονομικές συμφωνίες. Στην έκλειψη του Οκτωβρίου θα ασχοληθείς με το σπίτι. Η έκλειψη του Νοεμβρίου φέρνει κάτι καλό στα επαγγελματικά. Από τα μέσα Νοεμβρίου, ξεκινά μια πολύ ερωτική περίοδος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας ως το Μάιο αλλά και Νοέμβριο/Δεκέμβριο ευνοεί σχέσεις/συνεργασίες/γάμο. Ιανουάριος/Φεβρουάριος είναι πολύ ερωτικοί μήνες, αλλάζεις σελίδα, κάτι σημαντικό ξεκινάει. Ο ανάδρομος Ερμής, 14/1-2/2 φέρνει καθυστερήσεις και αναβολές. Τον Μάρτιο ασχολείσαι με τη δουλειά σου, μπορεί να πιεστείς αλλά κάνεις πράγματα που σου αρέσουν. Μπορεί να εδραιώσεις μια σχέση ή να ξεκινήσει κάτι καινούργιο. Είσαι παραγωγική, ασχολείσαι με την φυσική σου κατάσταση και την οργάνωση της καθημερινότητάς σου. Με Αφροδίτη/Άρη, τον Απρίλιο, ασχολείσαι με το σύντροφό σου.

ΖΩΔΙΑ 2022 ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την έκλειψη στις 30, βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά,ανοίγουν οι ορίζοντές σου και ταξιδεύεις. Τον Μάιο ασχολείσαι με κοινά οικονομικά και οικονομικές συμφωνίες. Η νέα Σελήνη στις 30 φέρνει κάτι νέο στα επαγγελματικά. Ιούνιο/Ιούλιο εξελίσσεσαι, δικτυώνεσαι, ταξιδεύεις. Τον Αύγουστο νιώθεις πως πρέπει να αλλάξεις εσωτερικά. Χρειάζεσαι χρόνο με τον εαυτό σου. Με τη νέα Σελήνη στις 27 στο ζώδιό σου δείχνεις τον ανανεωμένο σου εαυτό. Ο Σεπτέμβριος είναι καλός για τα οικονομικά σου. Είναι η χρονιά των σχέσεών σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας ως το Μάιο και Νοέμβριο/Δεκέμβριο ευνοεί την εργασία σου, την οργάνωση της καθημερινότητάς σου, την ευεξία σου. Ο Ιανουάριος είναι ευνοϊκός σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, μπορεί να σκέφτεσαι μια μετακόμιση. Οργάνωσε τις κινήσεις σου με τον ανάδρομο Ερμή, από 14/1-2/2. Φεβρουάριος/Μάρτιος είναι πολύ ερωτικοί μήνες. Κάτι εκπληκτικό θα συμβεί στον έρωτα. Με τη νέα Σελήνη του Μαρτίου, κάτι νέο θα ξεκινήσει στην εργασία. Ο Απρίλιος είναι βοηθητικός στην εργασία σου. Ο Δίας, από Μάιο-Οκτώβριο φέρνει εύνοια σε σχέσεις/συνεργασίες/γάμο.

ΖΩΔΙΑ 2022 ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΖΥΓΟΣ

Νέα πράγματα θα δημιουργηθούν αυτήν την περίοδο. Κάτι νέο μπορεί να ξεκινήσει και με τη νέα Σελήνη του Ιουνίου. Τον Ιούλιο ασχολείσαι με την επαγγελματική σου εξέλιξη. Ο Σεπτέμβριος σε βοηθά να οργανωθείς παρόλο τον ανάδρομο Ερμή. Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει στη ζωή σου με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου. Η γοητεία σου είναι μεγάλη. Ο Οκτώβριος είναι βοηθητικός στα οικονομικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας ως το Μάιο και Νοέμβριο/Δεκέμβριο φέρνει αισιοδοξία στην ερωτική σου ζωή. Ο Ιανουάριος είναι καλός για συμφωνίες και γνωριμίες. Ο ανάδρομος Ερμής, από 14/1-2/2 μπορεί να φέρει κάποιες αναβολές. Μάρτιος/Απρίλιος είναι πολύ ερωτικοί μήνες. Το Μάρτιο μπορεί να κάνεις μια σημαντική γνωριμία. Θα ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένεια. Ο Απρίλιος είναι πολύ ρομαντικός και συναισθηματικός. Με την έκλειψη στις 30 μπορεί να εδραιωθεί ή να επισημοποιηθεί μια σχέση/συνεργασία. Το Μάιο επικεντρώνεσαι στη δουλειά.

ΖΩΔΙΑ 2022 ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας, από Μάιο-Οκτώβριο σε ανανεώνει, φέρνει ευεξία και ευκαιρίες. Με την έκλειψη στις 16 στο ζώδιό σου αφήνεις πίσω σου τα παλιά και ανοίγεις ένα νέο κεφάλαιο. Το καλοκαίρι ξεκουράζεσαι και ασχολείσαι με κοινά οικονομικά. Η νέα Σελήνη στις 28/7 φέρνει νέα ξεκινήματα στην εργασία. Τον Αύγουστο έχεις πολλά να κάνεις. Το Σεπτέμβριο προετοιμάζεις τα σχέδιά σου και οργανώνεσαι. Κρατάς κάποιο μυστικό, ισχυροποιείσαι και περνάς στη δράση τον Οκτώβριο. Στις 25/10 με την έκλειψη στο ζώδιό σου θα ανανεωθείς και θα κάνεις νέα ξεκινήματα. Το Νοέμβριο ασχολείσαι με τα οικονομικά και το Δεκέμβριο με τη δουλειά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας ως το Μάιο και Νοέμβριο/Δεκέμβριο ευνοεί το σπίτι, την οικογένεια, αισθάνεσαι ασφαλής. Τον Ιανουάριο επικεντρώνεσαι στα οικονομικά, κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Μπορεί να έχεις και κάποια έξοδα, γι αυτό καλό είναι να οργανωθείς. Ο Άρης, από 25/1, σε κάνει διεκδικητικό. Η άνοιξη είναι καλή για την ερωτική σου ζωή. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη το Μάρτιο.

ΖΩΔΙΑ 2022 ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη την πρωταπριλιά κάνει τον μήνα πολύ ερωτικό. Όμως και ο Μάιος είναι πολύ ερωτικός μήνας. Το καλοκαίρι κάτι θα εδραιωθεί ή θα επισημοποιηθεί. Η προσοχή σου στρέφεται στις σχέσεις σου. Αναζητάς την οικειότητα. Το φθινόπωρο έρχεται δουλειά. Το Σεπτέμβριο έρχονται ευκαιρίες και κάνεις νέα ξεκινήματα. Είναι πολύ κοινωνικός μήνας. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από τα μέσα Νοεμβρίου, ανανεώνεσαι και η συναισθηματική σου ζωή αλλάζει προς το καλύτερο. Ο Δεκέμβριος είναι πολύ καλός για τα οικονομικά.

> Διάβασε ακόμη: 30+1 ταινίες για το 2022

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας ως το Μάιο και Νοέμβριο/Δεκέμβριο ευνοεί την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τις γνωριμίες, τις συμφωνίες. Ο Ιανουάριος φέρνει νέα ξεκινήματα και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Ο Άρης στο ζώδιό σου, από τις 25/1, σου δίνει ενέργεια και ενθουσιασμό. Η νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου είναι καλή για τα οικονομικά σου. Τον Μάρτιο ασχολείσαι με αυτά. Προσοχή στα έξοδα. Ο Απρίλιος είναι πολύ κοινωνικός. Η έκλειψη στις 30 μπορεί να φέρει έναν έρωτα που θα εξελιχτεί.

ΖΩΔΙΑ 2022 ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Μάιο θα ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένεια, μπορεί να μετακομίσεις. Ιούνιος/Ιούλιος είναι πολύ ερωτικοί μήνες. Μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα σχέση, το συναίσθημα κυριαρχεί. Ο Αύγουστος είναι παραγωγικός μήνας. Το Σεπτέμβριο επικεντρώνεσαι στη δουλειά και μπορεί να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα τον Οκτώβριο. Ο Νοέμβριος ξεκαθαρίζει μια ερωτική σου υπόθεση ή έρχεται ένας έρωτας στη ζωή σου. Ο Δεκέμβριος φέρνει ένα μεγάλο ξεκίνημα στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας ως το Μάιο και Νοέμβριο/Δεκέμβριο φέρνει καλές οικονομικές εξελίξεις. Ο Ιανουάριος σε βρίσκει σκεφτική, έχεις πολλά στο μυαλό σου που πρέπει να οργανώσεις. Ο Φεβρουάριος, αντίθετα, φέρνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες. Ο Μάρτιος είναι ο μήνας σου. Η νέα Σελήνη είναι θετική για τα οικονομικά σου, αλλά και τον Απρίλιο επικεντρώνεσαι σε αυτά. Μπορεί να έχεις έσοδα, έχεις όμως και έξοδα. Το Μάιο επικεντρώνεσαι στην κοινωνική σου ζωή και στις γνωριμίες.

ΖΩΔΙΑ 2022 ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να ξεκαθαρίσεις με την έκλειψη τα επαγγελματικά σου. Το καλοκαίρι θα είναι πολύ ερωτικό. Η Αφροδίτη, από 23/6, σε κάνει ερωτική και δημιουργική. Η νέα Σελήνη στις 29/6 στρέφει το ενδιαφέρον σου στη δουλειά, θα έχεις καλές εξελίξεις. Τον Αύγουστο μπορεί να κάνεις μια συναισθηματική γνωριμία. Το Σεπτέμβριο ανοίγουν οι ορίζοντές σου. Μπορεί να ταξιδέψεις, να σπουδάσεις, να πετύχεις τους στόχους σου.

> Διάβασε ακόμη: Ένας ασφαλής οδηγός επένδυσης σε NFTs

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας ως το Μάιο και Νοέμβριο/Δεκέμβριο βρίσκεται στο ζώδιό σου. Είναι η χρονιά σου. Ο Ιανουάριος είναι πολύ κοινωνικός, δικτυώνεσαι, κάνεις νέες γνωριμίες. Το Φεβρουάριο ασχολείσαι με τον εαυτό σου και οργανώνεις μυστικά κάποιες κινήσεις. Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου το Μάρτιο φέρνει σημαντικές ευκαιρίες και ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου. Η νέα Σελήνη του Απριλίου φέρνει ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα.

ΖΩΔΙΑ 2022 ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΙΧΘΥΕΣ

Τον Απρίλιο όμως θα έχεις και συναισθηματικές εξελίξεις. Το Μάιο ασχολείσαι με τα οικονομικά. Το καλοκαίρι είναι πολύ ερωτικό. Ο Ιούλιος είναι πολύ ερωτικός μήνας. Τον Αύγουστο θα έχεις πολύ δουλειά. Το Σεπτέμβριο ασχολείσαι με σχέσεις/συνεργασίες. Τον Οκτώβριο ανοίγεις τους ορίζοντές σου, σκέφτεσαι διαφορετικά. Μπορεί να σπουδάσεις ή να ταξιδέψεις. Η τύχη βρίσκεται στο πλευρό σου. Ασχολείσαι με τα επαγγελματικά σου Νοέμβριο/Δεκέμβριο.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Monica Bellucci καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια

Η νέα φωτογράφιση μάς θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.