Ο Warren Buffett αποκλήρωσε τις εγγονές του

Ο δισεκατομμυριούχος αρνείται να μοιραστεί τα πλούτη του με τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Γράφει: Esquire Editors 21 Ιανουαρίου 2022

Ο Warren Buffett είναι διάσημος στην Αμερική όχι μόνο γιατί είναι ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στη χώρα με περιουσία που ξεπερνά τα 86 δισεκατομμύρια δολάρια αλλά και γιατί έχει δώσει τα μισά του χρήματα σε φιλανθρωπίες.

Ο επιχειρηματίας και CEO της Berkshire Hathaway μπορεί να είναι δισεκατομμυριούχος αλλά ζει στο ίδιο σπίτι τα τελευταία 60 χρόνια, οδηγεί μια παλιά Lilcoln που αξίζει πενήντα χιλιάδες δολάρια και τρώει ένα burger από τα MacDonalds μια φορά την εβδομάδα.

Ένα περιστατικό του παρελθόντος

Κάποια στιγμή ο Buffett είχε περιγράψει τη στιγμή που η κόρη του ζήτησε να της δανείσει 41 χιλιάδες δολάρια για να κάνει ανακαίνιση στην κουζίνα του σπιτιού της. Είχε μόλις γεννήσει την κόρη της και ήθελε μεγαλύτερη κουζίνα για να χωρέσει το καρεκλάκι φαγητού του μωρού. Όταν του ζήτησε τα χρήματα για την ανακαίνιση, εκείνος της απάντησε "Πήγαινε στην τράπεζα και καν΄το όπως όλοι οι υπόλοιποι". Ο Buffett που είχε δώσει πάνω από 60 δισεκατομμύρια σε φιλανθρωπίες δεν μπορούσε να δώσει στην κόρη του μερικές χιλιάδες δολάρια. Για αυτό και μία από τις εγγονές του σήμερα δεν είχε κάποια στιγμή καν χρήματα για ασφάλεια υγείας.

H συνέχεια στο MadameFigaro.gr

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι πρέπει να κάνεις για να έχεις τύχη στη ζωή σου, σύμφωνα με το TikTok

Παραδόξως, κάποιες από αυτές τις συμβουλές παύλα πρακτικές, βγάζουν νόημα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τι σχέση έχει ο Tony Soprano με τον LeBron James

O James Gandolfini είχε υποδυθεί ξανά τον θρυλικό ήρωα σε ένα μικρό βίντεο που έχει όλες τις απαντήσεις.

Γραφει Παυλος Κρουστης