Νεαρός ζαχαροπλάστης από την Αριδαία γίνεται viral παγκοσμίως για τις συνταγές του

Μόνο το βίντεο με το γλυκό "ζακυνθινή φρυγανιά" του Δημήτρη Μιχαηλίδη έχει συγκεντρώσει ένα εκατ. προβολές στο YouTube.

Γράφει: Esquire Editors 27 Ιανουαρίου 2022

Φώτα, κάμερα, πάμε... Το γύρισμα στο στούντιο - κουζίνα ξεκινά και ο Δημήτρης Μιχαηλίδης αρχίζει να καταπιάνεται με τα υλικά που έχει μπροστά του για να ετοιμάσει τα διάσημα και πολυταξιδεμένα πιάτα του, μεταξύ αυτών το γλυκό "ζακυνθινή φρυγανιά", με τις ένα εκατομμύριο προβολές στο βίντεο που "ανέβασε" στο youtube. Ο νεαρός ζαχαροπλάστης από την Αριδαία Πέλλας τηλε-μαγειρεύει και μέσω των social media κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο, καθώς πολλές από τις συνταγές του ως viral άρχισαν πλέον να υποτιτλίζονται σε περισσότερες από εξήντα γλώσσες.

Όπως εξηγεί ο ίδιος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, τα βίντεο με την εκτέλεση των συνταγών έχουν 245.000 συνδρομητές στο youtube, 70.000 ακολούθους στο instagram, ενώ στο facebook είναι πλέον περίπου μισό εκατομμύριο. Αυτό, ωστόσο, που απολαμβάνει ιδιαίτερα είναι ότι εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησε να βλέπει τις συνταγές του σαν υποτιτλισμένη ταινία.

H αγάπη του για την κουζίνα

"Αυτός που θα με παρακολουθήσει να μαγειρεύω στη Γερμανία θα δει το βίντεο με υπότιτλους στα γερμανικά. Ακόμη και ο τίτλος θα είναι στη γλώσσα του και στον υποτιτλισμό θα περιλαμβάνονται όλα όσα πρέπει, όσα ακριβώς λέω στα ελληνικά -από τα υλικά μέχρι την ολοκλήρωση της συνταγής. Έτσι ακριβώς και στα κινεζικά, στα γαλλικά και πολλές ακόμη γλώσσες", εξηγεί ο νεαρός ζαχαροπλάστης, σημειώνοντας πως ο υποτιτλισμός γίνεται μέσω μιας ρύθμισης στο youtube, αλλά δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς οι υπότιτλοι πρέπει να μπουν χειροκίνητα και στις εξήντα γλώσσες.

Η συνέχεια στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.