Όταν η Marilyn Monroe τραγούδησε Happy Birthday στον John F. Kennedy

To πιο εμβληματικό Happy Birthday άφησε άφωνους 15.000 Αμερικανούς -ανάμεσά τους μάλλον και την Jackie.

Γράφει: Esquire Editors 18 Απριλίου 2022

To 1962 η Marilyn Monroe προσπαθούσε να φτιάξει για ακόμα μια φορά τη ζωή της. Προφανώς παρέμενε σταρ, μόνο που την προηγούμενη χρονιά είχε προβληθεί η ταινία της The Misfits, χωρίς να σημειώσει επιτυχία. Επιπλέον, μόλις είχε πάρει διαζύγιο με τον συγγραφέα Άρθουρ Μίλερ, είχε κάνει εγχείρηση στη χοληδόχο κύστη και έμεινε για ένα διάστημα σε ψυχιατρική κλινική. Δεν τα λες και λίγα.

Την άνοιξη το τοπίο άρχισε να αλλάζει. Μετακόμισε σ’ ένα νέο σπίτι σε μια ήσυχη γειτονιά του Λος Άντζελες και της είχε προταθεί ο ρόλος στο Something's Got to Give, ριμέικ της κωμωδίας My Favorite Wife. Επιπλέον, είχε κληθεί να συμμετάσχει σε ένα φιλανθρωπικό event των Δημοκρατικών, στο οποίο επρόκειτο να τιμήσουν τον John F. Kennedy στη Νέα Υόρκη, στη Μάντισον Σκουέρ, στις 19 Μάϊου.

Οι φήμες 

Φήμες για το μεταξύ τους ειδύλλιο είχαν διαρρεύσει μήνες πριν. Ωστόσο, ερευνητές και βιογράφοι υποστηρίζουν πως δεν υπήρχε μακροχρόνιος δεσμός μεταξύ τους. Λένε πως είχαν περάσει μια νύχτα μαζί μετά το πάρτι του Bing Crosby στο Παλμ Σπρινγκς στα τέλη Μαρτίου και πως ο ίδιος την είχε καλέσει στο event που θα γινόταν για τα 45α γενέθλιά του στις 19 Μάϊου, μολονότι τα πραγματικά του γενέθλια ήταν 10 ημέρες μετά.

Η Marilyn Monroe έφυγε από τα γυρίσματα του Something's Got to Give στις 17 Μαρτίου προκειμένου να κάνει πρόβες για την παράσταση και ήταν ιδιαίτερα αγχωμένη. 

H συνέχεια στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι τα αυτοκίνητα SDV;

Ό,τι πρέπει να ξέρεις για την επόμενη μέρα της αυτοκίνησης.

Γραφει TopGear

Ανθή Φακιδάρη, η 20χρονη Ελληνίδα που κάνει καριέρα στο μόντελινγκ

Η Ανθή Φακιδάρη έχει περπατήσει μεταξύ άλλων στις πασαρέλες των Chanel, Armani και Givenchy.

Νίκος Παππάς - Βαγγέλης Περρής, ένα ακόμη αχρείαστο beef

Όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες.

Το Dragon's Dogma 2 είναι απλά ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2024

Δοκιμάσαμε το νέο action RPG της Capcom και σου μεταφέρουμε την εμπειρία μας.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Πώς μπορείς να 'ξαναβαφτίσεις' το iPhone σου

Μέσα σε μόλις ένα λεπτό μπορείς να αλλάξεις όνομα στη συσκευή σου.

Γραφει Παυλος Κρουστης