Πώς θα γίνεις MasterChef του στυλ στην κουζίνα σου

Το να αποκτήσεις την 100% τέλεια, ντιζαϊνάτη κουζίνα για σένα είναι θέμα επιλογής, όχι χρημάτων.

Βλέπεις όλες αυτές τις μοντέρνες και ντιζαϊνάτες κουζίνες στις σελίδες των περιοδικών, στο feed σου στο Instagram ή στην τηλεόραση και νομίζεις ότι δεν θα καταφέρεις ποτέ να κάνεις τη δική σου να μοιάζει με αυτές; Τότε μάλλον κάνεις λάθος. Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να γίνεις πραγματικός MasterChef του στυλ στην κουζίνα σου, όσο μικρή ή μεγάλη κι αν είναι, ασχέτως του αν είναι 'εργένικη' ή 'οικογενειακή', αρκεί να απευθυνθείς στους ειδικούς της Veneta Cucine για να σε βοηθήσουν να επιλέξεις τα σωστά έπιπλα και την ορθή διαρρύθμισή τους για τον χώρο σου.

Πώς θα γίνεις MasterChef του στυλ στην κουζίνα σου

Εντοπίζοντας την 100% τέλεια κουζίνα για σένα

Η κορυφαία ιταλική εταιρεία επίπλων κουζίνας με τον πάνω από μισό αιώνα ιστορίας, προσφέρει στον σύγχρονο άντρα την ευκαιρία να αποκτήσει έναν όμορφο χώρο και στην κουζίνα του, συνδυάζοντας το πολυτελές ντιζάιν με την άριστη ποιότητα και την προσιτή τιμή.

Στα καταστήματά της μπορείς να ανακαλύψεις τις πιο σύγχρονες συνθέσεις κουζινών, σε μοντέρνα και κλασσικά σχέδια. Να αφεθείς στις αμέτρητες επιλογές που σου δίνονται για να δημιουργήσεις την κουζίνα που εκφράζει τον δικό σου χαρακτήρα και το προσωπικό σου στυλ.

VENETA CUCINE

Το πιο σπουδαίο όλων, βέβαια, είναι το ότι δεν πρόκειται να μπεις σε ένα κατάστημα και στη συνέχεια να 'χαθείς'. Κι αυτό διότι το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό θα είναι δίπλα σου για να σε συμβουλεύσει και να σε βοηθήσει να σχεδιάσεις μία κουζίνα που θα ανταποκρίνεται επακριβώς στις ανάγκες σου.

Το στυλ στην κουζίνα είναι συνώνυμο του ιταλικού ντιζάιν

Τι είναι αυτό που κάνει τα μοντέλα της Veneta Cucine να ξεχωρίζουν από τις άλλες εναλλακτικές που μπορείς να βρεις στην αγορά; Το αυθεντικό ιταλικό ντιζάιν, ο εργονομικός και διαχρονικός σχεδιασμός, οι οικολογικές και αξιόπιστες επιλογές των υλικών και η υψηλή αισθητική τους. Κοινώς, όλα αυτά τα στοιχεία που αναζητά ο σύγχρονος άντρας για την κουζίνα του. 

VENETA CUCINE

Με προτεραιότητα το περιβάλλον και επίκεντρο τον άνθρωπο, τα έπιπλα της Veneta Cucine είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμα υλικά και δεν δημιουργούν περιβαλλοντικές ανισορροπίες, συμβάλλοντας στη μείωση της ρύπανσης και στη διατήρηση της υγείας σου.

Όχι μόνο στυλ αλλά και λειτουργικότητα

Το να είσαι MasterChef του στυλ στην κουζίνα σου αλλά να μην μπορείς να κινηθείς σε αυτή είναι κάτι το οποίο δεν στο ευχόμαστε και με την εγγύηση της Veneta Cucine δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί. Κι αυτό γιατί τα έπιπλα που φέρουν την υπογραφή της ιταλικής εταιρείας είναι φτιαγμένα για να διευκολύνουν την καθημερινότητά σου.

VENETA CUCINE

Στις συλλογές της θα βρεις πρωτοπόρους μηχανισμούς κουζίνας, έξυπνες λύσεις και εργονομικά, σύγχρονα συστήματα υψηλής αντοχής που εξασφαλίζουν ποιότητα και ασφάλεια που διαρκεί. 

Τέλος, μην ξεχάσεις να δώσεις τη βαρύτητα που τους πρέπει στα αξεσουάρ, τα έπιπλα τραπεζαρίας και τις ντουλάπες, που θα αναβαθμίσουν όχι μόνο την κουζίνα σου αλλά και το σαλόνι σου ή οποιονδήποτε άλλο χώρο του σπιτιού σου επιλέξεις.

VENETA CUCINE


Info: Στην Αττική λειτουργούν 4 καταστήματα Veneta Cucine, στον Άλιμο, το Μαρούσι, τη Νέα Κηφισιά και το Χαλάνδρι. Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.