Η τοξική -κυριολεκτικά- σχέση του Johnny Depp με την Kate Moss

Ένας ακόμη θυελλώδης έρωτας που δεν πήγε καλά και μεταξύ άλλων κατέστρεφε πολυτελή δωμάτια ξενοδοχείων.

Η πολύκροτη δικαστική διαμάχη των πρώην συζύγων Johnny Depp και Amber Heard με τις αλληλοκατηγορίες για συκοφαντική δυσφήμιση να δίνουν και να παίρνουν, έφερε και πάλι στο προσκήνιο την ταραχώδη προσωπική ζωή του χολιγουντιανού σταρ. Ο πρωταγωνιστής του blockbuster "Οι πειρατές της Καραϊβικής" υπήρξε καρδιοκατακτητής στο πέρας του χρόνου, συνάπτοντας δύο γάμους, τρεις αποτυχημένους αρραβώνες και μακροχρόνιες σχέσεις με τις πιο λαμπερές γυναίκες της διεθνούς showbiz. Η Kate Moss, χωρίς αμφιβολία, συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών, με τον θυελλώδη έρωτάς τους να απασχολεί τον Τύπο ουκ ολίγες φορές, όχι μόνο με τις τρυφερές και γεμάτες ρομαντισμό εμφανίσεις τους, αλλά και με τις έντονες συγκρούσεις και τον μεγάλο εθισμό στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Μία τοξική σχέση

Ερωτευμένοι με την πανκ – ροκ μουσική, τα ξέφρενα πάρτι αλλά και την αίγλη της διασημότητας, ο 31χρόνος τότε Johnny Depp δεν άργησε να συνδεθεί ερωτικά με το ανερχόμενο αστέρι του modeling, Kate Moss, λίγους μόλις μήνες μετά την διάλυση της σχέσης του με την Winona Ryder. Η Βρετανή καλλονή σύχναζε σχεδόν κάθε βράδυ στο γνωστό στέκι "Café Tabac" του West Village στη Νέα Υόρκη, όπου celebrities και προσωπικότητες της υψηλής κοινωνίας διασκέδαζαν χωρίς περιορισμούς. Μια "μοιραία νύχτα" στα μέσα του 1994 ο αρθρογράφος George Wayne πραγματοποίησε την μεγάλη γνωριμία, με τον Depp να γοητεύεται αληθινά τόσο με την ομορφιά, όσο και με τον χαρακτήρα της 20χρόνης Kate. Κανείς δεν είχε φανταστεί πως το αθώο φλερτ εκείνης της βραδιάς θα εξελίσσονταν σε μια μακρόχρονη σχέση, με τους πρωταγωνιστές της να αποτελούν δύο από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της διεθνούς σκηνής.

Η συνέχεια στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης