Στη Βραζιλία 'ανακάλυψαν' το ντελίβερι παγωμένης μπύρας

H υπηρεσία παράδοσης κάνει πραγματικά θραύση στις υψηλές θερμοκρασίες.

Η καραντίνα νομιμοποίησε α. το ντελίβερι παντός είδους και β. τις διαδικτυακές συναντήσεις, μαθήματα, συνέδρια και ό,τι φανταστεί κανείς. Με την τιμή δε των καυσίμων να έχει εκτροχιαστεί, η παράδοση εμπορευμάτων στο σπίτι γίνεται ακόμα πιο ελκυστική. Βάλτε λίγο και την κούραση από την καθημερινότητα. Δεν θα ήταν λοιπόν κάπως θεόσταλτες μερικές παγωμένες μπύρες ακριβώς την ώρα που θέλει κανείς να ακούσει αυτό το "τσαφ";

H υπηρεσία παράδοσης

Πολύ περισσότερο στις χώρες με θερμό κλίμα. Αυτό σκέφτηκε και η εταιρία Anheuser-Busch InBev, η μεγαλύτερη ζυθοποιϊα του κόσμου που ίδρυσε τη Ze Delivery, μια υπηρεσία παράδοσης κρύας μπύρας. Η εταιρία είδε εξάλλου τις πωλήσεις της να εκτινάσσονται τα τελευταία χρόνια, από 1.5 εκ το 2019 σε 62 εκ πέρσι. Στο μεταξύ και η ανταγωνίστρια εταιρία της άρχισε να προσφέρει αντίστοιχη υπηρεσία στους πελάτες της.

"Δεν υπάρχουν σούπερ μάρκετ κοντά στο σπίτι μου και είμαι πολύ τεμπέλης για να βρω στην αγορά και ακόμα και αν πήγαινα το προϊόν δεν είναι και τόσο παγωμένο στα ψυγεία" δήλωσε στο Reuters ένας νεαρός αναλυτής επενδύσεων και χρήστης της εν λόγω υπηρεσίας.

H συνέχεια στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.

Διαγωνισμός | Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την Avant Premiere του The Fall Guy

20 τυχεροί-ες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα του The Fall Guy με τον Ryan Gosling.

Καμία έκπληξη, σύντομα θα δούμε καλλιστεία τεχνητής νοημοσύνης

Τα καλλιστεία ομορφιάς τεχνητής νοημοσύνης "Miss AI" μάλλον είναι και τα μοναδικά που ίσως να έχουν θέση ακόμα στην εποχή μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος