Ράφι γίνεται viral στο TikTok, οι organising junkies υποκλίνονται

Αν ψάχνεις κάτι να βάλει σε τάξη το ντουλάπι σου κάτω από τον νεροχύτη, μόλις το βρήκες.

Να και κάτι (ακόμα) που το μαθαίνεις από το TikTok. Ο χώρος κάτω από τον νεροχύτη στην κουζίνα σου έχε τρελή προοπτική. Για την ακρίβεια, μπορείς να αποθηκεύσεις σε αυτόν έναν σωρό, όπως μάλλον ήδη κάνεις, από ποικίλα συμπράγκαλα, π.χ. καθαριστικά γενικής και ειδικής χρήσεως, ξεσκονόπανα, σφουγγαράκια, μη σου πούμε και κρεμοσάπουνο με άρωμα λάιμ-πιπέρι για τα χεράκια σου. Το μόνο πρόβλημα; Ο σωλήνας του νεροχύτη, που, όπως και να το κάνουμε, σου κάνει τη ζωή λιγάκι δύσκολη.

Η λύση έχει όνομα

Θυμήσου αυτό το όνομα, αυτή την περιγραφή προϊόντος: Spicy Shelf Under Sink Organizer. Το συγκεκριμένο ράφι είναι ειδικά σχεδιασμένο να ταιριάζει ταμάμ κάτω από κάθε νεροχύτη και σου κάνει την καθημερινότητα ένα τσικ πιο ευχάριστη. Π.χ., αν το αγοράσεις εννοείται, δεν πρόκειται ποτέ να πας να πιάσεις το απολυμαντικό σπρέι και να ρίξεις πέντε-έξι άλλα μπουκάλια με απορρυπαντικά στην πορεία. Κι αυτό γιατί τα κρατάει όλα τακτοποιημένα στην εντέλεια, καλά οργανωμένα στον χώρο, ορατά και προσβάσιμα.

 

Στον μαγικό κόσμο του TikTok

Ένα τέτοιο καινοτόμο προϊόν, δεν θα μπορούσε παρά να γίνει viral στο TikTok, με βίντεο σαν αυτό που προηγήθηκε να δημιουργούν μια τρέλα στο αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της νεολαίας.

> Διάβασε ακόμα: Ο Khaby Lame ξέρει πώς θα γίνεις star του TikTok

Λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι το Spicy Shelf Under Sink Organizer είναι εξαιρετικά λειτουργικό και προσαρμόζεται στις ανάγκες του χώρου σου (σε μήκος, πλάτος και ύψος), για να σε βοηθήσει να οργανωθείς (βρε παιδί) και να εκμεταλλευτείς καλύτερα τον περιορισμένο χώρο που πιθανώς διαθέτεις.

> Διάβασε ακόμα: Όσα δεν ξέρεις για τους stars του TikTok και ντρέπεσαι να ρωτήσεις

Τέλος, να αναφέρουμε ότι είναι φτιαγμένο από ανθεκτικό πλαστικό για να μπορεί να αντέξει σχεδόν 20 κιλά επιβάρυνση. Το συναρμολογείς εύκολα, χωρίς να χρειαστείς εργαλεία, ενώ η αρχική του τιμή, στην αμερικανική αγορά, είναι 39,99 δολάρια (αν και μπορείς να το βρεις και με έκπτωση). Μαγικό, ε;

Από: Esquire US

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης