Το τροχόσπιτο του DiCaprio μοιάζει με διαμέρισμα

Το Star Camper του ηθοποιού δεν το λες σίγουρα "τυπικό" τροχόσπιτο.

Έχει ανάγκη ο Leonardo DiCaprio από τροχόσπιτο; Η αλήθεια είναι ότι οι αστέρες του Hollywood συνηθίζουν να αποκτούν τροχόσπιτα ανάλογα φυσικά με το εισόδημά τους και για αυτό υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Τα λεγόμενα star campers είναι πολύ διαφορετικά από τα τροχόσπιτα που έχουμε συνηθίσει και χρησιμεύουν σε σταρ σαν τον DiCaprio, επειδή κατά τη διάρκεια γυρισμάτων που κρατούν μήνες, χρειάζεται να έχει τον all-star χώρο του. Επομένως ναι, έχει ανάγκη μέχρι και αυτός από ένα τροχόσπιτο, ακόμα κι αν δεν είναι και το πιο απλό. 

Τι περιλαμβάνει το Star Camper του Leonardo DiCaprio

Το τροχόσπιτο του είναι ένα είδος μεγάλου ταξιδιωτικού παλατιού. Διαθέτει μπάνια με ντους κατά παραγγελία, καθρέφτες στα ταβάνια, μαρμάρινα δάπεδα, διάχυτη θέρμανση, επτά τηλεοράσεις διάσπαρτες στα διάφορα δωμάτια και δύο υπέροχα σαλόνια, επιπλωμένα όπως αυτά μιας μεγάλης ευρωπαϊκής βίλας.

Το τροχόσπιτο του DiCaprio μοιάζει με διαμέρισμαKing Kong Production Vehicles

> Διάβασε ακόμη: Οι ρόλοι που έκαναν τον Mark Wahlberg να ξεχωρίσει

Και αν θέλαμε κι εμείς ένα τέτοιο τροχόσπιτο;

Στην πραγματικότητα, δεν είναι όσο δύσκολο ακούγεται. Οι DiCaprio, Pitt και Smith αγόρασαν τα αυτοκινούμενά τους από την ίδια εταιρεία, η οποία παράγει μεγάλα "φορητά σπίτια" γεμάτα ανέσεις. Η εταιρεία που παράγει αυτά τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα (στην πραγματικότητα τεράστια, καλά εξοπλισμένα τροχόσπιτα που είναι άνετα στη μεταφορά και τη μετακίνηση) είναι η King Kong Production Vehicles. Στην Καλιφόρνια, όπου εδρεύει, η εταιρεία είναι πολύ γνωστή. Αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα επειδή συνεργάζεται πολύ με τον κινηματογράφο, με αστέρες.

Και το κόστος; Κάθε ένα από αυτά τα οχήματα κοστίζει διαφορετικά, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ. Για τους υπόλοιπους... κοινούς θνητούς που ζητάνε κάτι ξεχωριστό μεν, αλλά χωρίς τις ανέσεις του DiCaprio, το κόστος πέφτει αρκετά. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ανδρόπαυση, την 'αντρική εμμηνόπαυση'

Μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει στους άνδρες και συνεπάγεται μείωση της παραγωγής τεστοστερόνης.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι τέλειες ασκήσεις για να χτίσεις πανίσχυρα πόδια

Θα δεις αξιοσημείωτα αποτελέσματα μόλις με 30 λεπτά άσκησης την εβδομάδα.

Γραφει Γιαννης Σπανος