Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να μην τουιτάρει με ποιότητα

Σε ανάρτησή του που προκάλεσε αντιδράσεις ο Στέφανος Τσιτσιπάς πρότεινε οι δήμοι να φυτέψουν οπωροφόρα δέντρα για να τρώνε οι άστεγοι.

Γράφει: Esquire Editors 27 Ιουνίου 2022

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και Νο 5 παγκοσμίως έχει απασχολήσει κατά καιρούς τη δημοσιότητα με δηλώσεις και "τιτιβίσματα", προκαλώντας αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια. Σε χθεσινή του ανάρτηση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πρότεινε οι δήμοι να φυτέψουν οπωροφόρα δέντρα για να τρώνε οι άστεγοι.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι "οι πόλεις και οι δήμοι θα πρέπει να φυτέψουν οπωροφόρα δέντρα για να βοηθήσουν στη διατροφή των αστέγων στους δρόμους".

Η ανάρτηση του τενίστα:

 

Οι αντιδράσεις στο Twitter

 

 

Η "προϊστορία" με τις αναρτήσεις στο Twitter

Ο Έλληνας τενίστας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με τις ιδιαίτερες αναρτήσεις του, προκαλώντας αρκετές αντιδράσεις. Έτσι έγινε και πρόσφατα, όταν έγραψε το εξής: "Ο μισθός σου είναι η δωροδοκία που σου δίνουν για να ξεχάσεις τις φιλοδοξίες σου".

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, την ανάρτηση αυτή δεν είδαν με καλό μάτι οι υπόλοιποι χρήστες του Twitter, οι περισσότεροι εκ των οποίων αναφέρθηκαν στη δική του δουλειά και έριξαν τα βέλη τους στον μισθό του.

Επίσης, τόνισαν ότι ο ίδιος δεν θα χρειαστεί ποτέ να δουλέψει οχτάωρα και τον παρότρυναν να σκέφτεται περισσότερο πριν γράψει κάτι.

Η ανάρτηση για τα... Harrods

Θύελλα αντιδράσεων αλλά και σχολίων γεμάτων χιούμορ είχε προκαλέσει και η παλαιότερη ανάρτηση του, ότι είναι καιρός - επιτέλους να ανοίξει ένα Harrods στην Ελλάδα.

Ο Έλληνας τενίστας, έκανε ένα tweet που για τους περισσότερους θεωρήθηκε προκλητικό, στο οποίο γράφει επακριβώς: "Κάποιος πρέπει να χτίσει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα”. Δε σκέφτηκε καθόλου ότι "δεν είναι η ώρα" για μια τέτοια επιθυμία, σε μια εποχή που η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται υγειονομικά, οικονομικά και κοινωνικά.

 

Από: TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Διαγωνισμός | Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την Avant Premiere του The Fall Guy

20 τυχεροί-ες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα του The Fall Guy με τον Ryan Gosling.

Αυτό το παράξενο βιντεοπαιχνίδι θυμίζει ταινία του Wes Anderson

Ονομάζεται Harold Halibut και χρειάστηκαν περισσότερα από δέκα χρόνια για τη δημιουργία του.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μήπως τόσο καιρό βουρτσίζεις τα δόντια σου με λάθος τρόπο;

Στο TikTok λένε πως πρέπει να κάνεις κάτι που, τουλάχιστον εμείς δε σκεφτήκαμε ποτέ.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πόσους φίλους χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι, σύμφωνα με το Harvard

Ναι, οι κοινωνικές σχέσεις αποτελούν βασικό παράγοντα για την ευτυχία και την ευημερία.

Γραφει Γιαννης Σπανος