Όπως όλα δείχνουν, ο Johnny Depp δε θα επιστρέψει στους Πειρατές της Καραΐβικής

Άνθρακας ο θησαυρός για το comeback του Johnny Depp στους Πειρατές της Καραϊβικής.

Η είδηση ότι μετά την εκδίκαση της δικαστικής κόντρας του με την Amber Heard, o Johnny Depp θα επέστρεφε στην Disney για τους Πειρατές της Καραϊβικής, έγινε viral. Είχαν μάλιστα διαρρεύσει και οικονομικά στοιχεία του deal με το ποσό να ξεπερνά τα 300 εκ δολάρια. Ωστόσο απ' ότι φαίνεται, ο θησαυρός ήταν άνθρακας. 

Όλα ξεκίνησαν με μια υποτιθέμενη πηγή κοντά στη Disney που φέρεται να έδωσε συνέντευξη στην αυστραλιανή ιστοσελίδα Poptopic, όπου αναφερόταν ότι ο Depp θα συμφωνούσε να επιστρέψει αν γινόταν δεκτό ένα συμβόλαιο με περισσότερα από 300 εκατομμύρια δολάρια. Η συμφωνία χαρακτηρίστηκε από τα media σε όλον τον κόσμο ως "επίσημη συγγνώμη και αίτημα για την επιστροφή του αγαπημένου ηθοποιού ως Jack Sparrow".

Η δήθεν πηγή της Disney στο Poptopic

"Η Disney ενδιαφέρεται πολύ να διορθώσει τη σχέση της με τον Johnny Depp", δήλωσε η πηγή στο Poptopic. "Επικοινώνησαν με τον ηθοποιό πριν από τη δίκη του για δυσφήμιση εναντίον της Amber Heard και τον ρώτησαν αν θα ενδιαφερόταν να επιστρέψει για μία ή δύο ακόμη ταινίες των Πειρατών της Καραϊβικής".

"Προς το παρόν, όχι", δήλωσε ο ατζέντης του, Jerry Bruckheimer. "Το μέλλον δεν έχει ακόμη αποφασιστεί". Για την ώρα, ο Jonny Depp απολαμβάνει τη δικαστική νίκη του κόντρα στην πρώην σύζυγό του και ετοιμάζεται μαζί με τον Alice Cooper, τον Joe Perry και τον Tommy Henriksen σε μια παγκόσμια μουσική περιοδεία το επόμενο έτος.

> Διάβασε ακόμη: Τι μάθαμε -αν μάθαμε κάτι- από τη δίκη Johnny Depp - Amber Heard

Κατά τη διάρκεια της δίκης με την Amber Heard, o Depp είπε ότι "δεν θα έκανε άλλη ταινία με τους Πειρατές ούτε για 300 εκατομμύρια. Σήμερα, ο εκπρόσωπος του Τζόνι Ντεπ λέει στο NBC News ότι όλα είναι κατασκευασμένα. Επιπλέον, ο Jerry Bruckheimer, παραγωγός των ταινιών "Οι Πειρατές της Καραϊβικής", μίλησε πρόσφατα στους Times για το αν ο Depp θα επιστρέψει.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.