Το ωροσκόπιο των φετινών διακοπών

Τι λένε τα άστρα για το φετινό καλοκαίρι;

Γράφει: Esquire Editors 18 Ιουλίου 2022

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού. Είναι η στιγμή να πάρουμε το χρόνο μας, οικογενειακά ή με φίλους, να συναντήσουμε αγαπημένα πρόσωπα, να νοσταλγήσουμε άλλες εποχές, να φορτώσουμε τις μπαταρίες μας, να δούμε τα συναισθήματά μας. Από τις 23 Ιουλίου, με τον Ήλιο στο Λέοντα, ανοίγει μια ευχάριστη περίοδος, είναι καιρός να ανοιχτούμε στη ζωή, να εκφραστούμε αυθόρμητα, να παθιαστούμε. Άσε την καρδιά να αποφασίσει.. Από τις 21 Αυγούστου, επικεντρωνόμαστε στην ουσία, οργανωνόμαστε, επιστρέφουμε στη ρουτίνα. Το Σεπτέμβριο, με τον ανάδρομο Ερμή, θα χρειαστεί να κάνουμε όλοι την ενδοσκόπησή μας. Αυτό είναι το ωροσκόπιο των φετινών διακοπών. 

Κριός: Στο κέντρο της προσοχής

Από την αρχή του καλοκαιριού, έχεις ανάγκη να βρεθείς πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, το τηλέφωνό σου δεν σταματά να χτυπά χάρις στην Αφροδίτη. Από τον Ιούλιο, ο Άρης, ο κυβερνήτης σου, βρίσκεται στον Ταύρο και σε καλεί να επικεντρωθείς σε σοβαρά θέματα. Κάτι που ξεκίνησε από την πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 13! Το πραγματικό καλοκαίρι ξεκινάει και αυτό γίνεται από την εποχή του Λέοντα (23 Ιουλίου) που θα ανάψει το φως στους έρωτες και τη χαρά της ζωής. Αν δεν είσαι σε φάση να πιεις ποτά με φίλους, θα είσαι σίγουρα πολύ απασχολημένη χορεύοντας όλη τη νύχτα στα χέρια ενός νέου έρωτα. Ως τις 28 Ιουλίου, σημείωσε όλα όσα η ζωή σου δίνει ξανά. Αυτό θα επεκταθεί περισσότερο το 2023. Μείνε συντονισμένη!

Ταύρος: Αγάπη και γλυκό νερό

Το 2022 είναι μια χρονιά που σου ζητά να βγεις από την άνεσή σου και όλοι ξέρουμε πως αυτό δεν είναι εύκολο για σένα. Από τις 5 Ιουλίου, ο Άρης σου δίνει δύναμη για να αναδυθείς από το λήθαργο. Παίρνεις ξανά τη θέση του διευθυντή του ζωδιακού και έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου παρεμπιπτόντως. Η πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13 Ιουλίου ήταν μια σημαντική αρχή για την έκφραση των αναγκών και των επιθυμιών σου. Γνωρίζεις ακριβώς αυτό που θέλεις να βλέπεις να ανθίζει γύρω σου. Η εποχή του Λέοντα, από τις 23 Ιουλίου, φέρνει υπέροχες οικογενειακές στιγμές. Τέλος Αυγούστου, ξεχειλίζεις από ιδέες για τον Σεπτέμβριο που φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δημιουργικός. Υπάρχει μια καλύτερη ισορροπία στην καθημερινότητά σου. Μείνε εύκαμπτη σε κάποιες προσαρμογές με τον ανάδρομο Ερμή από τις 10 Σεπτεμβρίου.

Δίδυμοι: Ανανέωση τώρα

Το καλοκαίρι ξεκίνησε με πρακτικά θέματα; Η Αφροδίτη σε βοηθάει να ξεφορτωθείς αυτές τις ανησυχίες, σου δίνει γοητεία και μια δύναμη να ξεκινήσεις πιο ακαταμάχητη από ποτέ. Ο Άρης σε καλεί τον Ιούλιο σε μια ενδοσκόπηση. Ηρέμησε, φόρτωσε τις μπαταρίες σου, πέρνα το χρόνο σου όπως θες, προτιμώντας με κόσμο, σκέψου μέσα σε μια γαλήνια ατμόσφαιρα. Μην μείνεις έκπληκτη αν είσαι λιγότερο κοινωνική απ΄ότι συνήθως. Θα ξυπνήσεις από αυτόν τον μακρύ ύπνο γύρω στις 22 Ιουλίου. Θα επιστρέψεις στην κοινωνικότητα και κάποια νέα θα σε χαροποιήσουν. Η πραγματική επιτάχυνση για να μπεις στον μαραθώνιο που σε περιμένει στο τέλος του 2022; Ο ερχομός του Άρη στο ζώδιό σου στις 20 Αυγούστου. Μια τεράστια ορμή για σένα ως την άνοιξη του 2023: πολλά σχέδια και ερωτήματα που μπορεί ίσως να σε μπερδέψουν λίγο.

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.