Τελικά πόσα παιδιά έχει ο Elon Musk;

O δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, μηχανικός και εφευρέτης σκοπεύει να καταπολεμήσει το παγκόσμιο δημογραφικό πρόβλημα.

Γράφει: Esquire Editors 21 Ιουλίου 2022

Είναι ο άνδρας που έφερε την επανάσταση στις μεταφορές τόσο στη Γη, μέσω της κατασκευάστριας ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla – όσο και στο διάστημα, μέσω του παραγωγού πυραύλων SpaceX. Τον Ιούνιο που μας πέρασε ο Elon Musk σχολίασε τη μείωση του πληθυσμού των ΗΠΑ με ένα tweet, όπου σημείωνε πως εκείνος έκανε το χρέος για να αποτρέψει αυτό που θεωρεί "δημογραφική καταστροφή". Όταν αποκαλύφθηκε ότι τον Νοέμβριο του 2021 είχε αποκτήσει δίδυμα ανεβάζοντας τον αριθμό των αναγνωρισμένων παιδιών του σε 9, όλοι κατάλαβαν τι εννοούσε με το tweet του.

Ο Musk έκανε ένα ακόμα σχόλιο στο twitter. Είπε ότι τα 9 τέκνα είναι ένας ασυνήθιστος αριθμός, καθώς με βάση τη στατιστική "όσο πιο πλούσιος είναι κάποιος, τόσο λιγότερα παιδιά έχει". Ποια είναι λοιπόν τα παιδιά του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο και τι γνωρίζουμε για αυτά;

Ο πρώτος γάμος, τα έξι παιδιά και ο θάνατος του πρωτότοκου γιου του

Ο πρώτος του γάμος με την Καναδή συγγραφέα Justin κράτησε οκτώ χρόνια και το ζευγάρι απέκτησε έξι αγόρια: τους τρίδυμους Damian, Griffin, Xavier και τους δίδυμους Saxon και Kai, ενώ ο πρώτος του γιος ο Nevada Alexander πέθανε σε ηλικία μόλις 10 εβδομάδων, από σύνδρομο Αιφνίδιου θανάτου το 2002. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που το ζευγάρι απομακρύνθηκε και κατέληξε σε διαζύγιο.

Το πρώτο μωρό από την Grimes (και έκτο παιδί)

Τον Μάιο του 2018, μετά από μερικές ταραχώδεις σχέσεις, ο κύριος Tesla γνώρισε την τρελιάρα τραγουδίστρια Grimes. Δύο χρόνια αργότερα ήρθε στη ζωή ο γιος τους X Æ A-Xii·.

H συνέχεια στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Monica Bellucci καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια

Η νέα φωτογράφιση μάς θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.