Ο Ben Stiller μας συστήνει την 20χρονη κόρη του στα Emmys

Η σπάνια εμφάνιση της κόρης του ηθοποιού, λίγες εβδομάδες μετά τις φωτογραφίες επανασύνδεσης με τη σύζυγό του.

Γράφει: Esquire Editors 13 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Ben Stiller δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τα βραβεία Emmy και παρά την επανασύνδεση με τη σύζυγό του, Christine Taylor, στο κόκκινο χαλί προτίμησε να συνοδεύσει την κόρη τους, Ella Olivia. 

Οι δυο τους ήταν πολύ λαμπεροί, με την 20χρονη Ella να μοιάζει αρκετά στον πατέρα της, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες. Ειδικότερα, ο Stiller επέλεξε για τη βραδιά να φορέσει ένα κλασικό σμόκιν με μαύρο παπιγιόν, ενώ η κόρη του φόρεσε ένα μαύρο στάπλες φόρεμα με ένα διακριτικό άνοιγμα στο πλάι. 

Ο Ben Stiller μας συστήνει την 20χρονη κόρη του στα EmmysEvans Vestal Ward/NBC via Getty Images

Πρόσφατα βρέθηκε στο US Open

Όπως προαναφέρθηκε, παρά την ανακοίνωση του χωρισμού του με την επί 20 χρόνια σύζυγό του και ηθοποιό Christine Taylor, οι πρόσφατες φωτογραφίες από το US Open που τους έδειχναν αρκετά αγαπημένους, αναθεώρησαν τα όσα γνωρίζαμε για τη σχέση τους.

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης