Επιστροφή στα παλιά για τη Shakira;

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο πρώην σύντροφός της, Antonio de la Rua είχαν πάνω από 11 χρόνια σχέση.

Γράφει: Esquire Editors 02 Οκτωβρίου 2022

Η Shakira και ο Gerard Piqué χώρισαν μετά από 12 χρόνια σχέσης κατά την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, τον 9χρονο Milan και τον 7χρονο Sasha. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής αμέσως μετά τον χωρισμό, όπως έγινε γνωστό από τα ισπανικά tabloids, άρχισε να βγαίνει με την 23χρονη φοιτήτρια Clara Chia Marti με πολλούς να αναφέρουν ότι πρόκειται για μια σχέση που είχε ξεκινήσει πολύ πριν τον χωρισμό με την τραγουδίστρια.

Πρόσφατα μίλησε για τον χωρισμό της

Πρόσφατα, η σταρ μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε μετά τον χωρισμό εξηγώντας ότι κατά τη διάρκεια της σχέσης της άφησε πίσω της την καριέρα της για να αφιερωθεί στην οικογένειά της και να στηρίξει τα επαγγελματικά βήματα του συντρόφου της. "Ένας από τους δύο έπρεπε να κάνει αυτή την προσπάθεια και τη θυσία. Και την έκανα εγώ. Έβαλα την καριέρα σε δεύτερη μοίρα όταν ήρθα στην Ισπανία για να τον στηρίξω ώστε να μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο και να κερδίσει τίτλους. Ήταν μια θυσία αγάπης”, είπε και πρόσθεσε πως "χάρη σε αυτό τα παιδιά μου μπορούσαν να έχουν μια μαμά παρούσα και έχω αυτό τον απίστευτο δεσμό μαζί τους που δεν μπορεί να σπάσει. Αυτό έχω να πω μόνο”.

Πλέον τα αργεντίνικα tabloids αναφέρουν ότι η Shakira κάνει τα πρώτα βήματα για να συνεχίσει τη ζωή της μακριά από τον Pique, αποκαλύπτοντας ότι σκέφτεται σοβαρά μια επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφό της, Antonio de la Rua. Η τραγουδίστρια και ο γιος του πρώην προέδρου της Αργεντινής, Fernando de la Rúa, είχαν σχέση πάνω από 11 χρόνια πριν η σταρ γνωρίσει τον ποδοσφαιριστή και μετακομίσει μαζί του στην Ισπανία.

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Monica Bellucci καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια

Η νέα φωτογράφιση μάς θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.