Μία ματιά στα εντυπωσιακά σπίτια της Marilyn Monroe

Από το στούντιο στο οποίο έμενε στα 16 της με τον πρώτο σύζυγό της, μέχρι την έπαυλη, στην οποία έζησε με τον Arthur Miller και το τελευταίο της σπίτι στο Λος Άντζελες.

Γράφει: Esquire Editors 23 Οκτωβρίου 2022

Στις 4 Αυγούστου συμπληρώθηκαν 60 χρόνια από τον θάνατο της Marilyn Monroe. Η ξανθιά bombshell ξεκίνησε την καριέρα της ως pin-up μοντέλο πριν γίνει γνωστή στον κινηματογράφο. Διάσημη για τις κωμωδίες της, όπως οι Some Like it Hot και Gentlemen Prefer Blondes, ήταν ένα από τα πιο λαμπρά αστέρια της 20th Century Fox. Ήταν το επίκεντρο του πρώτου τεύχους του περιοδικού Playboy και φημολογούταν ότι είχε σχέση με τον Πρόεδρο John F. Kennedy. Πριν αφήσει την τελευταία της πνοή σε ηλικία 36 ετών το 1962, η Marilyn Monroe άφησε το στίγμα της σε πολλά λαμπερά σπίτια.

Τα εντυπωσιακά σπίτια

Γέννημα θρέμμα του Λος Άντζελες, η Marilyn Monroe πέρασε την παιδική της ηλικία σε ορφανοτροφεία και αναδοχές οικογένειες. Παντρεύτηκε στα δεκαέξι της κι έζησε με τον πρώτο της σύζυγο σε ένα στούντιο στο Sherman Oaks. Καθώς ξεκίνησε να γίνεται διάσημη, έκανε ένα γρήγορο διαζύγιο στο Λας Βέγκας πριν παντρευτεί για δεύτερη φορά τον star των New York Yankees, Joe DiMaggio, με τον οποίο μετακόμισαν σε μια μεγάλη έπαυλη στο Runyon Canyon. Ο γάμος τους κράτησε μόλις εννέα μήνες.

Η συνέχεια στο HarpersBazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Monica Bellucci καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια

Η νέα φωτογράφιση μάς θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.