O Mikhail Baryshnikov βραβεύτηκε στο Μπάκιγχαμ

Για ποιο λόγο τιμήθηκε ο Ρώσος χορευτής και ηθοποιός.

Γράφει: Esquire Editors 21 Νοεμβρίου 2022

H Καμίλα Πάρκερ υποδέχτηκε στο Παλάτι του Buckingham τον "Ρώσο" του Sex and the City! Η queen consort συναντήθηκε με τον ηθοποιό και χορευτή Mikhail Baryshnikov που είχε πρωταγωνιστήσει στη δημοφιλή σειρά υποδυόμενος τον σύντροφο της Carrie Bradshaw.

O Baryshnikov θεωρείται ένας από τους καλύτερους χορευτές της σύγχρονης εποχής και η Καμίλα τον βράβευσε με το βραβείο ‘Queen Elizabeth II Coronation’ για τη συνεισφορά του στο μπαλέτο και τον χορό.

Η 75χρονη royal μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία της με τον διάσημο χορευτή, ο οποίος ποζάρει δίπλα της χαμογελαστός κρατώντας το βραβείο του. "Είναι μεγάλη μου τιμή που σου δίνω το βραβείο. Κανείς δεν το αξίζει περισσότερο" είπε στον θρυλικό χορευτή ενώ εκείνος αργότερα δήλωσε πως "για χρόνια το έβλεπα από μακριά και ξαφνικά είμαι σε αυτή τη σημαντική στιγμή σε μια σημαντική στιγμή για τη νέα θητεία με τον βασιλιά Κάρολος. Ήταν μεγάλη μου τιμή που γνώρισα τη βασίλισσα".

Η viral ανάρτησης της Καμίλα


Η συνέχεια στο Harper'sBazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης