Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που ο Morgan Freeman φορούσε γάντι στην έναρξη του Μουντιάλ

Η απόφαση του Morgan Freeman να παρουσιάσει την τελετή έναρξης του Μουντιάλ του Κατάρ σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Η τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ στο Al Bayt ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακή. Η παρουσία που σχολιάστηκε περισσότερο από κάθε άλλη ήταν εκείνη του σταρ του Χόλιγουντ, Morgan Freeman. Ανάμεσα σε όλα εκείνα που ακούστηκαν σχετικά με την αγάπη του ηθοποιού για το χρήμα και όλα εκείνα που τον έκαναν να βρεθεί στην Ντόχα, κάποιοι παρατήρησαν το γάντι που φορούσε. 

Ο πιο γνωστός κινηματογραφικός... Θεός έχει φορέσει το συγκεκριμένο αξεσουάρ σε πλήθος δημοσίων εμφανίσεών του, λίγοι όμως γνωρίζουν το γιατί. 

> Διάβασε ακόμη: Όλα όσα έμαθε η ζωή στον Morgan Freeman

Πριν από τον πρώτο αγώνα του τουρνουά, ο οποίος έληξε με νίκη του Εκουαδόρ επί των διοργανωτών, το Κατάρ διοργάνωσε τελετή έναρξης με τον Freeman στον κεντρικό ρόλο. Εκτός από μια απλή μαύρη στολή, ο ηθοποιός φορούσε ένα κρυφό, μερικές φορές σχεδόν ανεπαίσθητο, μπεζ γάντι στο αριστερό του χέρι για την παράσταση. Και όχι για πρώτη φορά: ο Morgan Freeman έχει εμφανιστεί δημοσίως με το αξεσουάρ να καλύπτει το χέρι του πολλές φορές από τότε που ενεπλάκη σε ένα τρομερό τροχαίο ατύχημα το 2008.

Γιατί το φοράει

Τον Αύγουστο εκείνης της χρονιάς, μετά από ένα δείπνο με φίλους σε ένα country club, ο πρωταγωνιστής του Invictus έχασε τον έλεγχο του Nissan Maxima του. Το όχημα βγήκε από το δρόμο, έπεσε σε χαντάκι και αναποδογύρισε αρκετές φορές. Ο Morgan Freeman, ο οποίος ήταν 71 ετών τότε, νοσηλεύτηκε για τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα και αρκετά κατάγματα. Μια επέμβαση στα νεύρα άφησε το αριστερό του χέρι μερικώς παράλυτο, γι' αυτό και ο ηθοποιός φοράει συχνά το γάντι. Πρόκειται για ένα γάντι πίεσης, το οποίο διεγείρει την παροχή αίματος ώστε το χέρι, όταν είναι ακίνητο, για να μην πρήζεται.

Στο μεταξύ, ο Morgan Freeman δεν ήταν μόνος του σε εκείνο το αυτοκίνητο. Η Demaris Meyer, μια επαγγελματίας κινηματογραφίστρια που ταξίδευε μαζί του τη στιγμή του ατυχήματος, τραυματίστηκε επίσης και μάλιστα υπέφερε για μικρό χρονικό διάστημα από προσωρινή αμνησία. Μετά το ατύχημα, ο Meyer κατήγγειλε τον Freeman, κατηγορώντας τον ότι είχε πιει πριν οδηγήσει.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Monica Bellucci καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια

Η νέα φωτογράφιση μάς θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.