Ο σωσίας του Mick Jagger λέγεται Fernando Albaladejo και είναι μοντέλο

Ο πρώην φοιτητής αρχιτεκτονικής που έγινε μοντέλο κατά λάθος και όλοι του λένε πόσο μοιάζει με τον νεαρό Mick Jagger.

Η επιτυχία του Fernando Albaladejo οφείλεται σε δύο λόγους: Στα μαλλιά του και την ομοιότητά του με τον νεαρό Mick Jagger. Κι αυτό γιατί, όταν ξεκίνησε την καριέρα του, η καστανοχρυσαφένια κόμη του έγινε μήλον της έριδος στη βιομηχανία της μόδας, ενώ ήταν πάρα πολλοί και όσοι σύγκριναν την ομορφιά του με εκείνη του αειθαλούς ρόκερ της καρδιάς μας στην πρώτη του νιότη. Η δε ιστορία του πώς μπήκε στο μόντελινγκ και έγινε ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα των ημερών μας θα μπορούσε να αποτελεί σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, γι' αυτό και έχει ενδιαφέρον να τη δούμε εν τάχει. 

Πώς τον ανακάλυψε ο ατζέντης του 

Ένα τυχαίο απόγευμα, καθώς ο Albaladejo κατευθυνόταν προς το σπίτι του, αποφάσισε ξαφνικά να αλλάξει δρόμο και να πάει στο γυμναστήριο. Αν συνέχιζε για το σπίτι του, ο όμορφος Καταλανός ίσως και να μη γινόταν ποτέ του μοντέλο, μιας και στην αίθουσα με τα βάρη γνώρισε τον τωρινό του ατζέντη, τον Hakim Felidj, που είδε σε εκείνον τη δυναμική τού να γίνει το πρόσωπο του αύριο.

Ο Felidj τον συμβούλευσε να μακρύνει τα χαρακτηριστικά του μαλλιά και στη συνέχεια να τα ξυρίσει σχεδόν τελείως. Λίγο αργότερα, του ζήτησε ο Raf Simons να γίνει το πρόσωπο της Calvin Klein και μετά ήρθαν προτάσεις συνεργασίας από τους μεγαλύτερους οίκους: Τον Tom Ford, τον Lanvin, τον Dsquared2, τον Jacquemus, τον Etro, τον Givenchy, τον Dunhill, τον Michael Kors και τον Bulgari, μεταξύ άλλων. 

Κάπως έτσι, άλλαξε μια για πάντα η ζωή του πρώην φοιτητή αρχιτεκτονικής που έγινε μοντέλο και έχτισε μια σπουδαία καριέρα η οποία βασίστηκε στις σωστές αποφάσεις και, φυσικά, στην τύχη που τον έφερε σήμερα να θωρεί τον κόσμο από τη Νέα Υόρκη όπου πρόσφατα εγκαταστάθηκε για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Pierce Brosnan και Helen Mirren μόλις υπέκυψαν στο Netflix

Η πλατφόρμα απέκτησε τη μεταφορά του μυθιστορήματος The Thursday Murder Club και οι δύο ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν.

5 επιστημονικοί λόγοι που δε μπορείς να διαχειριστείς τον θυμό

Γιατί, δε μαθαίνουν όλοι να εκφράζουν τα συναισθήματά τους και το θυμό τους με υγιείς τρόπους...

H Anne Hathaway είναι πλέον αγνώριστη

Η αλλαγή στην εμφάνισή της που δεν περίμενε κανείς.