Είχε βιάσει ο Kirk Douglas την έφηβη Natalie Wood το 1955;

Τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκανε μέσα από το βιβλίο της η αδερφή της Lana.

Γράφει: Esquire Editors 29 Νοεμβρίου 2022

Όσο σοκ και αποτροπιασμό μπορεί να προκαλέσει ένας βιασμός το 2022, τόση αδιαφορία προκαλούσε το μακρινό 1950. Ιδίως σε χώρους όπως οι τέχνες και δη ο κινηματογράφος, ο διάσημος αρρενωπός άντρας, θεωρούσε καθήκον του να κάνει σεξ με τη μικρή ενζενί που τον θαύμαζε και αποζητούσε με αγωνία έναν ρόλο στην επόμενη ταινία του. Το αν θα είχε τη συγκατάθεση της κοπέλας ήταν κάτι εντελώς περιττό, μιας και τότε οι άντρες ό, τι ήθελαν το έπαιρναν με κάθε κόστος – το οποίο ποτέ δεν πλήρωναν οι ίδιοι. Κάπως έτσι συνέβη και με την ανερχόμενη ηθοποιό Natalie Wood, η οποία κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον μεγάλο σταρ του κινηματογράφου Kirk Douglas το καλοκαίρι του 1955.

Τα στόματα παρέμειναν κλειστά για πολλές δεκαετίες, μέχρι που η μικρή της αδερφή Λάνα, η οποία τότε ήταν 8 ετών, τα είπε όλα μέσα από την αυτοβιογραφία της "Little Sister" η οποία επικεντρώνεται στη διάσημη αδερφή της και τον τραγικό της θάνατο το 1981.



Τι αποκάλυψε η Lana Wood

"Ήμουν μόλις 8 ετών θυμάμαι. Ήταν καλοκαίρι του 1955. Η Natalie θα συναντούσε κάποιον πολύ σημαντικό που θα τη βοηθούσε με την καριέρα της στον κινηματογράφο. Ήταν πολύ όμορφη εκείνη την ημέρα. Την αφήσαμε με τη μητέρα μας έξω από το Chateau Marmont και εκείνη κατευθύνθηκε προς την είσοδο. Λίγες ώρες αργότερα επιστρέψαμε για να την πάρουμε. Εμένα με είχε πάρει ο ύπνος στο κάθισμα, αλλά η Natalie ήταν τόσο ταραγμένη όταν μπήκε μέσα, που ξύπνησα απότομα. Έδειχνε ταλαιπωρημένη και τρομοκρατημένη. Ψιθύριζε με τη μαμά μου διάφορα προσπαθώντας να μην ακούσω τίποτα εγώ. Πολλά χρόνια αργότερα η αδερφή μου, μου εξομολογήθηκε ότι εκείνο το βράδυ τη βίασε ο Kirk Douglas".

Η συνέχεια στο WomanToc.gr

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

H Anne Hathaway είναι πλέον αγνώριστη

Η αλλαγή στην εμφάνισή της που δεν περίμενε κανείς.

H Billie Eilish λεέι ότι θα έπρεπε να έχει διδακτορικό στον αυνανισμό

"Βασικά μιλάω για το σεξ κάθε φορά που έχω την ευκαιρία".

H Ferrari αλλάζει όνομα

Ύστερα από συμφωνία εκατομμυρίων με τεχνολογικό κολοσσό.

Γραφει TopGear

Είδαμε την πρώτη τηλεόραση MicroLED που κατέφθασε στην Ελλάδα

Οι νέες τηλεοράσεις και soundbars της Samsung είναι πραγματικά πρωτοποριακές και εντός θα βρεις όλες τις πληροφορίες.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η νέα δίαιτα του Orlando Bloom περιλαμβάνει (και) δηλητήριο βατράχου

Ο δημοφιλής ηθοποιός μόλις αποκάλυψε ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Orlando Bloom: To the Edge έκανε ακραία πράγματα - και όχι μόνο στη διατροφή του.

Γραφει Γιαννης Σπανος