O Volodymyr Zelensky πρόσωπο της χρονιάς για το περιοδικό TIME

Για τον πατριωτισμό τους εξήρε το περιοδικό Time τον Πρόεδρο της Ουκρανίας και τις Γυναίκες του Ιράν που γράφουν ιστορία.

Γράφει: Esquire Editors 08 Δεκεμβρίου 2022

Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky, ο οποίος ενσάρκωσε την αντίσταση της χώρας του απέναντι στη ρωσική εισβολή, ανακηρύχθηκε το "Πρόσωπο της Χρονιάς" για το 2022 από το αμερικανικό περιοδικό Time.

Το Time απέτισε επίσης φόρο τιμής στο "πνεύμα της Ουκρανίας". "Είτε η μάχη για την Ουκρανία προκαλεί ελπίδα είτε φόβο, ο Volodymyr Zelensky χαλύβδωσε τον κόσμο με τρόπο που είχαμε δεκαετίες να δούμε", έγραψε ο αρχισυντάκτης του Time, Edward Felsenthal.

"Η επιτυχία του Zelensky ως ηγέτη σε περίοδο πολέμου είναι το γεγονός πως το θάρρος είναι μεταδοτικό. Μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο τις πρώτες μέρες του πολέμου, όταν όλοι είδαν ότι ο Πρόεδρος έμεινε στην χώρα.

Το επαγγελματικό του ένστικτο τροφοδοτήθηκε από την εμπειρία του ως ηθοποιού στη σκηνή που σημαίνει πως ήξερε πώς να "διαβάσει" το κοινό και να αντιδράσει στις διαθέσεις και τις προσδοκίες του. Τώρα το κοινό του είναι ολόκληρος ο κόσμος. Και είναι αποφασισμένος να μην τους απογοητεύσει.

Το κουράγιο χαρακτηρίζει και όλους τους Ουκρανούς. Αντί να το βάλουν στα πόδια πήραν ό,τι όπλο μπόρεσαν να βρουν και έτρεξαν να υπερασπιστούν τις πόλεις τους ενάντια σε μια δύναμη εξοπλισμένη με τανκς και ελικόπτερα" αναφέρει η σχετική ανάρτηση του περιοδικού στο Instagram.

Η ανάρτηση του TIME

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIME (@time)


Η συνέχεια στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.