O Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε το κόστος του Maestro

Η απάντηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στις φήμες ότι το "Maestro" κόστισε ένα εκατομμύριο ευρώ ανά επεισόδιο.

Γράφει: Esquire Editors 20 Μαρτίου 2023

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήταν καλεσμένος στο "Τετ α τετ" του Τάσου Τρύφωνος. Ο γνωστός δημιουργός παραχώρησε μία συνέντευξη στον παρουσιαστή του Alpha Κύπρου, στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο είχε το "Maestro".

Η παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς του στο Netflix δεν αλλάζει τίποτα για εκείνον. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εξήγησε τη σκέψη του λέγοντας: "Όταν μου είπαν ότι το "Maestro" θα πάει στο Netflix ήμουν πάρα πολύ ψύχραιμος, ήμουν στο αυτοκίνητο, οδηγούσα, από το καλοκαίρι είχε γίνει αυτό απλά δεν ήθελαν να το πούμε πουθενά. Θυμάμαι ότι όταν μου είπαν για το κλείσιμο της συμφωνίας πήγαινα στο μοντάζ. Έκλεισα το τηλέφωνο, συνέχισα να οδηγώ, πήγα και συνέχισα το μοντάζ κανονικά.

Δεν έβλεπα τίποτα γιατί έπρεπε να φτιάξω τα επεισόδια, ήξερα ότι θα τα έβλεπαν, είχα τεράστια αγωνία για το πώς να το φτιάξω όλο αυτό προκειμένου να πληροί τις προϋποθέσεις και προκειμένου να είναι αυτό που θέλω και εγώ. Για μένα στο τέλος της ημέρας δεν αλλάζει κάτι, σίγουρα είναι πάρα πολύ σημαντικό προς Θεού, δεν θέλω να φανώ αχάριστος. Σίγουρα χαίρομαι πάρα πολύ αλλά δεν αλλάζει κάτι την ώρα που εγώ θα κάτσω να γράψω, την ώρα που είμαι στο σετ, την ώρα που είμαι στο μοντάζ. Δεν αλλάζει τίποτα, πάλι τρέχω".

Τι απάντησε σχετικά με το κόστος

Αμέσως μετά, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έθιξε τα δημοσιεύματα που ήθελαν να ξοδεύονται αστρονομικά ποσά για τη δημιουργία του "Maestro": "Δεν είναι ότι ξαφνικά πήραμε τόσα λεφτά -άκουγα κάτι τρέλες, κάτι παράνοιες- και άλλαξε για όλους μας, όχι. Απλά μας δίνετε η ευκαιρία, αυτό που φτιάχνουμε, να πάρουμε μία ανάσα και να το δούνε κι άλλοι άνθρωποι".

Η συνέχεια στο yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης