Όσα είχε πει ο Γιάννης Βογιατζής στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Γιάννη Βογιατζή ήταν τον περασμένο Ιανουάριο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Το πρωί της Δευτέρας 15 Μαΐου έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Βογιατζής, σκορπίζοντας έτσι τη θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό χώρο.

Την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη την είχε παραχωρήσει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στον Κωνσταντίνο Αρκά. Ο γνωστός ερμηνευτής είχε μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τον Τόλη Βοσκόπουλο, αλλά και την Ελένη Μενεγάκη.

Όσα είχε πει ο Γιάννης Βογιατζής στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη

Όσα είχε πει στην τελευταία του συνέντευξη

"Έφυγα αξιοπρεπώς από τη δουλειά, από το 2008 σταμάτησα να εμφανίζομαι επί πληρωμή. Μου έκαναν προτάσεις και μετά από πέντε χρόνια που σταμάτησα. Δέχτηκα πρόταση από μια τραγουδίστρια να βάψω τα μαλλιά μου για να κάνω γκεστ και αρνήθηκα. Μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου όταν ήμουν νέος, αλλά μου αρέσει και τώρα που έχω μεγαλώσει” είπε αρχικά και πρόσθεσε: "Έχω περάσει δύο δικτατορίες, κατοχή. Το 1941 πέθανε ο πατέρας μου, είχα μια μάνα χήρα και είχα ανάγκη να ζήσω. Φάγαμε σκύλο εν γνώση μας για να ζήσουμε. Με τον Φώτη Μεταξόπουλο καθόμασταν και ακούγαμε τις διδαχές του Ορέστη Μακρή. Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν η Ρένα Βλαχοπούλου των ταινιών, ήταν ακριβώς έτσι”.

Η συνέχεια στο yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης