Dua Lipa και Romain Gavras μαζί στην Ελλάδα

Το φωτογραφικό άλμπουμ της επίσκεψης τους στην Πελοπόννησο.

Γράφει: Esquire Editors 15 Αυγούστου 2023

Ένα ερωτικό καλοκαίρι με φόντο τα Βαλκάνια και με ιδιαίτερη αδυναμία την Ελλάδα ζουν η Dua Lipa με τον Romain Gavras. Μαγεμένοι από το απέραντο μπλε της θάλασσας και του ελληνικού ουρανού, το πράσινο που ξεδιπλώνεται δίπλα της και το μεθυστικό ηλιοβασίλεμα, οι δυο τους βρίσκονται ξανά στην Ελλάδα προκειμένου να συνεχίσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Έτσι, μετά την Σίφνο, η δημοφιλής ποπ σταρ και ο ταλαντούχος σκηνοθέτης – γιος του σπουδαίου Κώστα Γαβρά, βρίσκονται στην Πελοπόννησο. Εκεί, οι δυο τους απολαμβάνουν τις καθαρές θάλασσες με τα καταγάλανα νερά και ποζάρουν τρυφερά με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Πιο ερωτευμένη από ποτέ, η Dua Lipa μοιράστηκε το πρώτο φωτογραφικό τους άλμπουμ από την κοινή τους απόδραση με τους θαυμαστές της να αποθεώνουν τον έρωτα τους και τα looks της τραγουδίστριας.

 


Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η πρώτη μεξικανική βελτιωμένη Porsche έχει παρατσούκλι και λέγεται 'Mariachi'

Η συνεργασία του ιάπωνα καλλιτέχνη, Akira Nakai, και του ταλαντούχου Μεξικανού βελτιωτή, Juca, "γέννησε" την Porsche 911 RWB "Mariachi".

Γραφει Παυλος Κρουστης

Mark Zuckerberg, τι σου συμβαίνει;

Ο Mr. Facebook ξαφνικά δείχνει να ενδιαφέρεται για τα ρούχα που φοράει.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Κι αν η χρήση κάνναβης αλλάζει το DNA μας;

Σύμφωνα με μελέτη, η χρήση κάνναβης μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στο επιγονιδίωμα του ανθρώπινου σώματος.