Σε άλλα νέα, στο TikTok ασχολούνται με το πώς δημιουργούνται τα κάσιους

Ένα βίντεο στο TikTok που δείχνει πως φυτρώνουν τα κάσιους έχει γίνει viral.

Είχες αναρωτηθεί ποτέ πώς φυτρώνουν οι αγαπημένοι σου ξηροί καρποί; Εσύ μπορεί να εστιάζεις μόνο στο να τους καταναλώνεις, ωστόσο, πολλοί φαίνεται πως είχαν αυτή την απορία και κάποιος στο TikTok αποφάσισε να το ψάξει, εστιάζοντας, συγκεκριμένα, στα κάσιους. Περιττό να σου πούμε το τι χαμός έχει δημιουργηθεί έκτοτε, μετά από αυτήν την απρόσμενη "ανακάλυψη".

Ο Jackson Jansen, που διατηρεί προφίλ στη δημοφιλή πλατφόρμα, "τρελάθηκε" όταν έμαθε ότι ο γνωστός ξηρός καρπός είναι στην πραγματικότητα ένας σπόρος που αναπτύσσεται στο εξωτερικό μιας συγκεκριμένης ποικιλίας μήλου.

"Από πού στο διάολο προέρχονται τα κάσιους;", αναρωτήθηκε ο Jansen στο viral βίντεο που, έκτοτε, έχει προβληθεί πάνω από 800.000 φορές.

Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως δεν τον αδικούμε τον Jansen. Το θέαμα του κάσιους να βγαίνει μέσα από ένα φρούτο είναι αρκετά περίεργο και, σίγουρα, πρωτόγνωρο. Μεγάλο σχολείο το TikTok, τελικά.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Η Nautica στηρίζει την εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βελιγράδι

Αντοχή, συνέπεια, σκληρή προσπάθεια και πνεύμα ομαδικότητας οι κοινές αξίες που μοιράζεται η Nautica με τους αθλητές.

Tα 5 πράγματα που πρέπει να σταματήσεις, για καλύτερη υγεία μετά τα 40

Τα 40 δεν είναι αρχή παρακμής. Δες ποιες πέντε συνήθειες σαμποτάρουν την υγεία και το fitness σου και τι να αλλάξεις για να παραμείνεις δυνατός και λειτουργικός.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Αυτές είναι οι χώρες με τις περισσότερες γυναίκες

Σε ορισμένες χώρες, οι γυναίκες αποτελούν πάνω από το 53% του πληθυσμού. Δεν είναι τυχαίο, ούτε προϊόν κοινωνικού πειράματος αλλά σκληρή δημογραφική πραγματικότητα που οφείλεται σε συγκεκριμένους λόγους. Είναι η Ελλάδα ανάμεσα σε αυτές;

Όριο 30 km/h στις πόλεις της Ελλάδας: Μέτρο ουσίας ή όχι;

Ας μην αρχίσουμε την γκρίνια για το νέο μέτρο των 30 km/h στους δρόμους της Αθήνας και των άλλων ελληνικών πόλεων. Πολλές ευρωπαϊκες πόλεις έχουν εφαρμόσει το μέτρο και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Γραφει Γιαννης Τσακαλος

Ο Brooklyn Beckham μόλις επιτέθηκε στους γονείς του, David και Victoria μέσω Instagram

Τελικά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά: Το οικογενειακό δράμα των Beckhams κλιμακώνεται καθώς ο Brooklyn αποφάσισε να βγει δημόσια με καταγγελίες που κατακερματίζουν την εικόνα του διάσημου, τέλειου ζευγαριού.

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη επενδύει στην Κυκλική Οικονομία με νέο Business Unit για τον Δημόσιο Τομέα και τις Υπηρεσίες Περιβάλλοντος

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη ανακοινώνει τη δημιουργία νέου Business Unit με εξειδίκευση στις υπηρεσίες και λύσεις για τον Δημόσιο Τομέα και το Περιβάλλον, ενισχύοντας τη βιώσιμη ανάπτυξη.