10 ιδέες δώρων για να γλιτώσεις το εορταστικό διπλωματικό επεισόδιο με την πεθερά σου

Τυχερέ, για σένα δουλεύουμε.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 30 Δεκεμβρίου 2023

Με τούτα και με εκείνα, κάπως έφτασε πάλι αυτή η εποχή του χρόνου που όλοι αναζητάμε δώρα. Και άντε, να κάνεις δώρο στο έτερον ήμισυ και στους φίλους σου αλλά στην πεθερά σου; E λοιπόν ναι, πρέπει να πάρεις δώρο στην πεθερά σου, είτε τη συμπαθείς είτε όχι.

Για να μη φανεί λοιπόν ότι το κάνεις διεκπεραιωτικά, φτιάξαμε για εσένα μία λίστα με 10 δώρα που -πίστεψέ μας-, δε θα θεωρηθούν αποτυχημένα. 

1. Κόσμημα 

Είναι ευρέως γνωστό πια πως οι γυναίκες αγαπούν τα κοσμήματα. Δε χρειάζεται να δώσεις πολλά χρήματα, ούτε να αγοράσεις κάποιο σετ. Μπορείς απλώς να πάρεις κάτι μικρό και λαμπερό, όπως για παράδειγμα ένα λιτό και κομψό βραχιόλι. 

2. Απλό αλλά συμβολικό t-shirt 

Αν η πεθερά σου είναι cool και εσύ θέλεις να της αγοράσεις κάτι πιο fun, τότε ένα t-shirt με στάμπα μπορεί να είναι η μαγική λύση. Ψάξε στα μαγαζιά ή και online να βρεις το ιδανικό για εκείνη ή φτιάξε κάποιο εσύ, με κάποια ατάκα που λέει συχνά ή απλώς με την ιδιότητα που έχει ως μαμά και ως πεθερά. 

3. Αξεσουάρ για τα μαλλιά

Ένα μικρό αλλά κομψό αξεσουάρ για τα μαλλιά της μπορεί και να είναι η λύση που αναζητάς. Υπάρχουν αξεσουάρ μαλλιών για όλες τις ηλικίες ενώ κάτι μας λέει πως είναι πολύ πιθανό η πεθερά σου να αγαπάει σε αυτά τις σατέν λεπτομέρειες. 

4. Φουλάρι  

Και μιας που είπαμε σατέν, γιατί δεν ψάχνεις να βρεις ένα ωραίο, σατέν φουλάρι; Χρήσιμο και διαχρονικό, το φουλάρι μοιάζει να είναι μία αρκετά safe επιλογή. 

5. Ζώνη 

Άλλο ένα αξεσουάρ που δε χάνει ποτέ την αξία του είναι οι ζώνες. Μία δερμάτινη, καλή ζώνη είναι σίγουρο πως θα εκτιμηθεί από την πεθερά σου. Ειδικά αν προσέχει τις λεπτομέρειες του ντυσίματός της. 

6. Αρωματικό χώρου

Απλό αλλά απαραίτητο. Τα αρωματικά χώρου είναι must δώρο για όποιον αγαπάει τις μυρωδιές ενώ όλοι ξέρουμε πως δεν είναι πια και τόσο φθηνά. Γιατί λοιπόν να μην το επιλέξεις ως δώρο;

7. Κολώνια 

Αν θέλεις να διαθέσεις λίγα χρήματα παραπάνω, μπορείς φυσικά να της πάρεις μία κολώνια. Αν ξέρεις μάλιστα ποια είναι η αγαπημένη της, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα. 

8. Κορνίζα 

Η κορνίζα ακούγεται απλό δώρο όμως δεν είναι. Μπορεί εύκολα να θεωρηθεί συναισθηματικό και γλυκό, ειδικά αν τη συνδυάσεις με μία οικογενειακή φωτογραφία. 

9. Τσαγιέρα 

Εύκολο και χρήσιμο δώρο, η τσαγιέρα μπορεί και να ενθουσιάσει την πεθερά σου. Ειδικά αν είναι λάτρης του τσάι

10. Νεσεσέρ 

Για το τέλος, κρατήσαμε τα νεσεσέρ. Αν η πεθερά σου αγαπάει την οργάνωση και θέλει όλα της τα πράγματα να είναι τακτοποιημένα, τότε σίγουρα θα βγεις κερδισμένος αν της πας ως δώρο ένα νεσεσέρ. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το Πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας