Ο Ολυμπιακός μόλις συνεχάρη τον Γιώργο Λάνθιμο και την Emma Stone με τον καλύτερο τρόπο
"Σας περιμένουμε στο ΣΕΦ...".
Η 96η Τελετή Απομονομής των Oscars 2024 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, με τον Γιώργο Λάνθιμο και το Poor Things να βρίσκονται μεταξύ των νικητών. Συγκεκριμένα, η ταινία του έλληνα σκηνοθέτη απέσπασε 4 βραβεία όσκαρ, εκ των οποίων το ένα πήγε στην Emma Stone για τον ρόλο της Bella Baxter.
Σήμερα λοιπόν, όπως είναι λογικό, οι Έλληνες έχουμε έναν παραπάνω λόγο να νιώθουμε υπερήφανοι. Οι αναρτήσεις στα σόσιαλ μίντια για τον σκηνοθέτη είναι πολλές, όπως και τα συγχαρητήρια που μέχρι στιγμής, δεν έχουν σταματήσει να γεμίζουν τις αρχικές μας σελίδες.
Ανάμεσα σε αυτούς που ευχήθηκαν στον Γιώργο Λάνθιμο, ήταν και ο Ολυμπιακός. Ειδικότερα, ο επίσημος λογαριασμός της ομάδας του Πειραιά στο Twitter, συνεχάρη τον σκηνοθέτη και την πρωταγωνίστριά του με τον καλύτερο τρόπο, καλώντας τους να επιστρέψουν στο ΣΕΦ για να γιορτάσουν τη νίκη.
"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει τον μεγάλο δημιουργό του σινεμά, Γιώργο Λάνθιμο, για την τεράστια επιτυχία της ταινίας του "Poor Things", η οποία απέσπασε συνολικά τέσσερα Οσκαρ! Πολλά συγχαρητήρια και στην Έμα Στόουν, η οποία κέρδισε το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου! Σας περιμένουμε στο ΣΕΦ για να σας εκφράσουμε (και) εκ του σύνεγγυς τον θαυμασμό μας!".
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει τον μεγάλο δημιουργό του σινεμά, Γιώργο Λάνθιμο, για την τεράστια επιτυχία της ταινίας του "Poor Things", η οποία απέσπασε συνολικά τέσσερα Οσκαρ! #Oscars #PoorThings pic.twitter.com/0BuhyqHnoU
— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) March 11, 2024
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόταση της ομάδας μόνο τυχαία δεν είναι. Την άνοιξη του 2022, ο Γιώργος Λάνθιμος και η Emma Stone παρευρέθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Euroleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Μονακό.
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Μέσα στο δεντρόσπιτο 344.000 ευρώ ενός δισεκατομμυριούχου
Ο ιδρυτής της Raising Cane’s δημιούργησε ένα τριώροφο δεντρόσπιτο-στολίδι, με μοναδικά υλικά και θέα στη λίμνη. Διασημότητες το επισκέπτονται, ενώ η επένδυση ήδη αποδίδει.
Τι λέει η ψυχολογία για όσους δεν τους αρέσει να πηγαίνουν σε πάρτι
Μια διαφορετική προσέγγιση στη διαχείριση της ενέργειας και των κοινωνικών ερεθισμάτων, που αναδεικνύει την αξία της ησυχίας και της προσωπικής ισορροπίας στην καθημερινότητα.
Γραφει Νικη ΚοντομηναO εγκέφαλος του άντρα μικραίνει γρηγορότερα από τον γυναικείο
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που εξέτασε περισσότερες από 12.000 εγκεφαλικές απεικονίσεις, οι ερευνητές κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα που αφορά τη μείωση όγκου σε πολλαπλές περιοχές με την πάροδο των χρόνων.
Γραφει Νικη ΚοντομηναHassan Morshedy, o άνθρωπος που επαναπροσδιορίζει το real estate
Από το Κάιρο έως την Αθηναϊκή Ριβιέρα, ο Hassan Morshedy δεν χτίζει απλώς κτίρια αλλά, πολύ περισσότερο, δημιουργεί τρόπους ζωής.
Γραφει Πωλινα ΦραγκουΚάθε επιλογή σου είναι μια πράξη ελευθερίας, ιδίως όταν αφορά την υγεία σου
Από το πού θα πιεις τον πρωινό σου καφέ μέχρι το ποιον γιατρό θα εμπιστευτείς, κάθε επιλογή σου σε κάνει πιο δυνατό. Γιατί η αυτοπεποίθηση δεν χτίζεται από τύχη, αλλά από τη δύναμη να αποφασίζεις εσύ.
Ληστεία στο Λούβρο: Δείτε πώς έγινε η κλοπή (video)
Η γαλλική τηλεόραση χρησιμοποίησε τεχνητή νοημοσύνη για να αναπαραστήσει, βήμα προς βήμα, τη θεαματική ληστεία στο Λούβρο που άφησε ολόκληρο τον κόσμο άφωνο.
Γραφει Τιμος Σαλαμες
