
Σταύρος Γιαννόπουλος, ένας Έλληνας στους πιο σέξι πυροσβέστες της Αυστραλίας
Ο έλληνας ομογενής από τον Καναδά φωτογραφήθηκε ανάμεσα σε "συναδέλφους" του για τις ανάγκες του ετήσιου ημερολογίου Aus Firefighter Calendar που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Και φέτος, οι πιο σέξι πυροσβέστες φωτογραφήθηκαν για το ετήσιο ημερολόγιο Aus Firefighter Calendar. Ως είδηση, θα περνούσε στα ψιλά γράμματα στην άλλη άκρη του πλανήτη που βρισκόμαστε εμείς, αν ανάμεσα σε αυτούς δεν ήταν και ένας Έλληνας. Ο λόγος για τον Σταύρο Γιαννόπουλο.
Σκοπός του εν λόγω ημερολογίου που κυκλοφορεί από το 1993 μέχρι και σήμερα είναι η συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικές οργανώσεις. Οι πυροσβέστες το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ποζάρουν ημίγυμνοι μέσα σε νερά, φωτιές και να κρατούν μάνικες.
Έτσι λοιπόν, φέτος, φωτογραφήθηκε και ο Έλληνας ομογενής φορώντας ένα μπεζ παντελόνι με τιράντες και έχοντας ανά χείρας τα εργαλεία του. Το κορμί του είναι καλυμμένο από τατουάζ, ενώ ένα από αυτά, στο κάτω μέρος της κοιλιάς του γράφει στα ελληνικά: "Καλή ζωή".
Ο Στίβεν Γιαννόπουλος μίλησε στην εφημερίδα της ομογένειας, "Νέος Κόσμος" και έδωσε μερικές λεπτομέρειες για όσα συνέβησαν στα παρασκήνια της φωτογράφισης:
"Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους που εργάζονταν στα παρασκήνια, αλλά και καταπληκτικούς πυροσβέστες. Επίσης, δεν έχω κρατήσει ποτέ στη ζωή μου κοάλα, κάτι που το βρήκα ιδιαίτερα ωραίο. Συνολικά, η εμπειρία ήταν φοβερή και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το τελικό αποτέλεσμα, τώρα που κυκλοφόρησαν τα ημερολόγια", δήλωσε για να προσθέσει επίσης ότι από μικρός ήθελε να γίνει πυροσβέστης:
"Κάποτε ήθελα να γίνω πυροσβεστικό όχημα και όχι πυροσβέστης, αυτό είναι το γνωστό αστείο που αναφέρεται στην οικογένεια. Στη συνέχεια, μεγάλωσα και συνειδητοποίησα ότι δεν είναι υπερήρωες, αλλά πραγματικοί άνθρωποι και ότι είναι μια πραγματική δουλειά. Αυτό με προσέλκυσε ακόμη περισσότερο και μόλις μπήκα στην πυροσβεστική ακαδημία, απλά ερωτεύτηκα τη δουλειά, και δεν κοίταξα ποτέ πίσω."
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πυροσβέστης από την πλευρά του πατέρα του έχει ρίζες από τη Σπάρτη, ενώ έχει μεγαλώσει στον Καναδά. Εκεί πήγε σε ελληνικό δημοτικό σχολείο και οι παρέες του απαρτίζονται κατά βάση από Έλληνες.
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
HUAWEI Pura 80 Series: Η τέχνη της φωτογραφίας και του design σε νέα εποχή
Η Huawei φέρνει στην ελληνική αγορά τη νέα, εμβληματική σειρά HUAWEI Pura 80 Series, θέτοντας νέα πρότυπα στην κινητή φωτογραφία και το design.
Διαδικτυακό μπλακάουτ: Προβλήματα σε υπηρεσίες της Amazon παγκοσμίως - Ποιες άλλες εφαρμογές επηρεάζονται;
Χάος στο διαδίκτυο μετά από σοβαρή βλάβη στους Amazon Web Services (AWS), που "έριξε" εφαρμογές όπως τα Snapchat, Roblox, Fortnite και Zoom. Οι αναφορές για προβλήματα αυξάνονται ραγδαία και στην Ελλάδα.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςO 969 Rock FM κάνει το viral trend AI Elevator Challenge μια ροκ εμπειρία
Το πιο viral trend των social έγινε… ροκ! Ο 969 Rock FM μπαίνει στο AI Elevator Challenge και ανεβάζει τη φαντασία (και την ένταση) στα ύψη, παρέα με τους μεγαλύτερους θρύλους της ροκ.
Γιατί οι επιστήμονες εμπιστεύονται όλο και λιγότερο την Τεχνητή Νοημοσύνη
Νέα στοιχεία σκιαγραφούν τις αντιλήψεις της ερευνητικής κοινότητας για την τεχνητή νοημοσύνη το 2025, αναδεικνύοντας μεταβολές στη στάση απέναντι στην τεχνολογία.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΠώς μπορείς να μετατρέψεις τις φωτογραφίες σου σε βίντεο
Η Google φέρνει ένα νέο εργαλείο στο Gemini που επιτρέπει στους χρήστες να δίνουν ζωή στις φωτογραφίες τους, μετατρέποντάς τες σε εντυπωσιακά βίντεο με λίγα μόνο κλικ.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ λίστα με τα ισχυρότερα διαβατήρια - Εκτός Top 10 για 1η φορά οι ΗΠΑ, πού βρίσκεται η Ελλάδα
Ο Henley Passport Index για το 2025 δείχνει ποιες χώρες έχουν τα πιο "δυνατά" διαβατήρια. Δείτε τη θέση της Ελλάδας, τις αλλαγές για ΗΠΑ και Βρετανία και τις ανατροπές στην κατάταξη.