Πωλείται το σπίτι του James Bond στο Λονδίνο

Το "αρχοντικό" της Royal Avenue κοστίζει 7,83 εκ. ευρώ.

James Bond θα ήταν ένας απαίσιος γείτονας. Καταρχάς θα υπήρχαν δεκάδες άδεια μπουκάλια βότκας έξω από το διαμέρισμά του, σίγουρα θα παραφύλαγε πίσω από την κουρτίνα κάθε φορά που θα προσπαθούσες να παρκάρεις το αυτοκίνητό σου μην τυχόν και του γρατζουνίσεις την Aston Martin. 

Αν όμως θέλεις να ακολουθήσεις τα βήματά του και έχεις στην κατοχή σου ένα πολύ σεβαστό πόσο για να διαθέσεις μπορείς να αγοράσεις το σπίτι του. Ή τουλάχιστον ένα "αρχοντικό" στην Royal Avenue στο Chelsea του Λονδίνου, τη γειτονιά δηλαδή όπου έμενε ο 007, σχεδιασμένο το 1690 από τον Sir Christopher Ren, το οποίο και πωλείται. Η τιμή του; Αναμένεται να αγγίξει τα 7,83 εκ ευρώ.

Είναι λίγο δύσκολο να φανταστούμε τον μυστικό πράκτορα να περνά τις ώρες του στη Royal Avenue αφού το κτίριο δίνει την αίσθηση ότι αποτελεί ιδανικό στόχο ακόμα και για λιγότερο πεπειραμένος ελεύθερους σκοπευτές (πόσο μάλλον για εκείνους που κυνηγούσαν τον 007), όμως η συγκεκριμένη περιοχή κατά γενική ομολογία είναι εκείνη που φιλοξενούσε τον Bond.

Πωλείται το σπίτι του James Bond στο Λονδίνο

Σχετικά με το που ακριβώς βρισκόταν το σπίτι, οι απόψεις ακόμη διίστανται, αν και η περιγραφή του Ian Fleming στο Moonraker δείχνει ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο.

Τα 15 λεπτά όμως που χωρίζουν το συγκεκριμένο "αρχοντικό" από την Baker Street, το γεμάτο βιβλία σαλόνι, η ταπετσαρία σε λευκό και χρυσό χρώμα, το πελώριο ξύλινο γραφείο του 19ου αιώνα αλλά και το τεράστιο παράθυρο που βλέπει προς τον δρόμο -έτσι ώστε ο 007 να είναι πάντα σε επιφυλακή- δίνουν την εντύπωση ότι αυτό είναι το σωστό μέρος. Τελικά, μάλλον εδώ θα περνούσε λίγες ώρες χαλάρωσης ο διάσημος πράκτορας πριν ετοιμαστεί για την επόμενη αποστολή.

Από: Esquire UK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ανδρόπαυση, την 'αντρική εμμηνόπαυση'

Μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει στους άνδρες και συνεπάγεται μείωση της παραγωγής τεστοστερόνης.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι τέλειες ασκήσεις για να χτίσεις πανίσχυρα πόδια

Θα δεις αξιοσημείωτα αποτελέσματα μόλις με 30 λεπτά άσκησης την εβδομάδα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μάθαμε πότε θα δούμε τα νέα iPad

H Apple ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία της παρουσίασης των νέων προϊόντων της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Carys Zeta Douglas, ο 'κλώνος' της Catherine Zeta-Jones

Δες την κόρη της Catherine Zeta-Jones και του Michael Douglas να γιορτάζει τα 21α γενέθλιά της.