Πωλείται η έπαυλη του Mel Gibson στο Μαλιμπού

Με μόλις $14.500.000 μπορεί κάποιος να αγοράσει το εκπληκτικό σπίτι του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Γράφει: Αδαμάντιος Άττενμπεργκ 31 Μαΐου 2019

Ένα από τα πλεονεκτήματα του να είσαι κορυφαίος σταρ του Χόλιγουντ για μερικές δεκαετίες, αποτυπώνεται ξεκάθαρα στο ύψος του τραπεζικού σου λογαριασμού. Η δυσκολία βέβαια έγκειται στο πώς θα αξιοποιήσεις την επιτυχία και τα χρήματα, με αρκετούς να αποφασίζουν να επενδύσουν στην αγορά του real estate. 

O Mel Gibson ανήκει σίγουρα σε αυτή την κατηγορία, με την περιουσία του να ξεπερνά τα $425.000.000 και μπόλικα σπίτια να βρίσκονται στην κατοχή του. Ένα από αυτά, η εντυπωσιακή έπαυλή του στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, η οποία κρίνεται μάλλον περιττή για τον 63χρονο ηθοποιό και σκηνοθέτη, που τη διαθέτει προς πώληση. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανήκει στον Gibson από το 2008, όταν και το είχε αγοράσει με $11.500.000.

Πωλείται η έπαυλη του Mel Gibson στο Μαλιμπού

Το ακίνητο και ο περιβάλλοντα χώρος των 5,5 εκταρίων βγαίνουν στο σφυρί έναντι $14.500.000. Το κυρίως κτίσμα είναι φτιαγμένο από πέτρα, με μπόλικες ξύλινες λεπτομέρειες στο εσωτερικό του.

Διαθέτει 5 υπνοδωμάτια και 5 μπάνια. Το στυλ του χαρακτηρίζεται κλασικό και ακολουθεί το ύφος μίας μεσαιωνικής ευρωπαϊκής έπαυλης, ενώ από τα highlights του είναι η εξαιρετική και ανεμπόδιστη θέα στον Ειρηνικό ωκεανό. 

ΣΠΙΤΙ ΜΕΛ ΓΚΙΜΠΣΟΝ 1
ΣΠΙΤΙ ΜΕΛ ΓΚΙΜΠΣΟΝ 2
ΣΠΙΤΙ ΜΕΛ ΓΚΙΜΠΣΟΝ 3

Υπάρχουν ακόμη ένα γκαράζ τριών θέσεων, μία εντυπωσιακή εξωτερική πισίνα και αρκετά αίθρια. Στον χώρο, βρίσκεται ακόμη και ένα άλλο κτίσμα -στην ουσία ένα μικρότερο σπίτι- με παρεμφερές ύφος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ξενώνας.

Από: Esquire ES

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Εν τω μεταξύ, κάποιος επιτέθηκε με εναέρια κλωτσιά στον Arnold Schwarzenegger

Ο ηθοποιός συνομιλούσε με θαυμαστές του, την ώρα που δέχτηκε ένα χτύπημα από το πουθενά.

Keanu Reeves, ο (νέος) βασιλιάς του ίντερνετ

Όλοι βρίσκονται σε παροξυσμό με τον 54χρονο ηθοποιό και υπάρχουν πολλοί λόγοι γι' αυτό.