Πωλείται η έπαυλη του Mel Gibson στο Μαλιμπού

Με μόλις $14.500.000 μπορεί κάποιος να αγοράσει το εκπληκτικό σπίτι του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του να είσαι κορυφαίος σταρ του Χόλιγουντ για μερικές δεκαετίες, αποτυπώνεται ξεκάθαρα στο ύψος του τραπεζικού σου λογαριασμού. Η δυσκολία βέβαια έγκειται στο πώς θα αξιοποιήσεις την επιτυχία και τα χρήματα, με αρκετούς να αποφασίζουν να επενδύσουν στην αγορά του real estate. 

O Mel Gibson ανήκει σίγουρα σε αυτή την κατηγορία, με την περιουσία του να ξεπερνά τα $425.000.000 και μπόλικα σπίτια να βρίσκονται στην κατοχή του. Ένα από αυτά, η εντυπωσιακή έπαυλή του στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, η οποία κρίνεται μάλλον περιττή για τον 63χρονο ηθοποιό και σκηνοθέτη, που τη διαθέτει προς πώληση. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανήκει στον Gibson από το 2008, όταν και το είχε αγοράσει με $11.500.000.

Πωλείται η έπαυλη του Mel Gibson στο Μαλιμπού

Το ακίνητο και ο περιβάλλοντα χώρος των 5,5 εκταρίων βγαίνουν στο σφυρί έναντι $14.500.000. Το κυρίως κτίσμα είναι φτιαγμένο από πέτρα, με μπόλικες ξύλινες λεπτομέρειες στο εσωτερικό του.

Διαθέτει 5 υπνοδωμάτια και 5 μπάνια. Το στυλ του χαρακτηρίζεται κλασικό και ακολουθεί το ύφος μίας μεσαιωνικής ευρωπαϊκής έπαυλης, ενώ από τα highlights του είναι η εξαιρετική και ανεμπόδιστη θέα στον Ειρηνικό ωκεανό. 

ΣΠΙΤΙ ΜΕΛ ΓΚΙΜΠΣΟΝ 1
ΣΠΙΤΙ ΜΕΛ ΓΚΙΜΠΣΟΝ 2
ΣΠΙΤΙ ΜΕΛ ΓΚΙΜΠΣΟΝ 3

Υπάρχουν ακόμη ένα γκαράζ τριών θέσεων, μία εντυπωσιακή εξωτερική πισίνα και αρκετά αίθρια. Στον χώρο, βρίσκεται ακόμη και ένα άλλο κτίσμα -στην ουσία ένα μικρότερο σπίτι- με παρεμφερές ύφος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ξενώνας.

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης