Ο Matthew McConaughey παίζει bingo με ηλικιωμένους

Στα ευχάριστα νέα της ημέρας.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 08 Απριλίου 2020

Alright, alright, alright. Η φράση σήμα-κατατεθέν του Matthew McConaughey φαίνεται να τον ακολουθεί σε ό,τι και αν κάνει. Έτσι, η ιδέα που είχε την Κυριακή που μας πέρασε ήταν πραγματικά alright: Διοργάνωσε μία βραδιά bingo για ηλικιωμένους Τεξανούς που βρίσκονται, όπως περίπου 4 δισ. άνθρωποι", σε καραντίνα. Έκανε, δηλαδή, μία πράξη ανθρωπιάς αντί να "φλεξάρει" τα πλούτη του μεσω social media όπως συνηθίζουν διάφοροι celebrities σε κάθε μήκος και πλάτος του πλανήτη.

"Έχουμε ένα I24, έχουμε ένα I24" τον ακούμε να φωνάζει με τον χαρακτηριστικό τρόπο των callers στα παιχνίδια bingo (που μάθαμε μέσα από τις ταινίες του αμερικανικού σινεμά). Την ίδια στιγμή η κάμερα αλλάζει γωνία και βλέπουμε πολλά και διαφορετικά "παράθυρα" της εφαρμογής Zoom που έχουν κατακλυστεί από γελαστούς ηλικιωμένους.

Πώς, όμως, ξεκίνησε όλο αυτό; Σύμφωνα με το δίκτυο CBS, τον περασμένο Σεπτέμβριο οι φιλοξενούμενοι της The Enclave, μίας πολύ καλά οργανωμένης κοινότητας για ηλικιωμένους στο Ράουντ Ροκ του Τέξας, του είχαν ζητήσει να τους συνοδεύσει σε μία παρτίδα bingo. Κάτι που δεν συνέβη τότε, έγινε πραγματικότητα πριν μερικές μέρες και με τον διάσημο ηθοποιό να βρίσκεται και εκείνος πια αποκλεισμένος με την οικογένειά του λόγω καραντίνας.

Μάλιστα, σαν extra bonus ο McConaughey παραχώρησε στους "συμπαίκτες" του μία συνέντευξη τύπου όπου εκείνοι είχαν το δικαίωμα να τον ρωτήσουν ό,τι θέλουν· από την καταγωγή του και τα σχέδια που ετοιμάζει για το μέλλον μέχρι ποιο είναι το αγαπημένο του ποτό. Καθόλου άσχημα, δηλαδή, για ένα κυριακάτικο απόγευμα που βρίσκεσαι κλεισμένος μέσα, σε καραντίνα και χωρίς τη δυνατότητα να πας έστω μία βόλτα σε κάποιο φιλικό ή συγγενικό σου πρόσωπο.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι αντι-Covid κανόνες της παραλίας για το 2021

Τι θα πρέπει να προσέξουμε πριν βγούμε και πάλι στην παραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Live Audio Rooms: Η απάντηση του Facebook στο Clubhouse

Ποιος είπε ότι ο Mark Zuckerberg θα έμενε με τα χέρια δεμένα;

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Η υβριδική HIIT προπόνηση για το πάνω μέρος του κορμιού

Με αυτό το πρόγραμμα και ένα ζευγάρι αλτήρες, θα αποκτήσεις χέρια, πλάτη και κοιλιακούς από ατσάλι.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Κάνοντας πιο αποδοτικό το τρέξιμο σε ανηφόρα

Πώς μπορείς να αυξήσεις το ρυθμό καύσης θερμίδων, με ένα απλό πρόγραμμα τρεξίματος.

Η προπόνηση που έχτισε τον James McAvoy για το Glass

Κατάφερε να φτιάξει αυτό το σώμα μέσα σε μόλις τρεις μήνες.

Γραφει Τιμος Σαλαμες