Ο Matthew McConaughey παίζει bingo με ηλικιωμένους

Στα ευχάριστα νέα της ημέρας.

Alright, alright, alright. Η φράση σήμα-κατατεθέν του Matthew McConaughey φαίνεται να τον ακολουθεί σε ό,τι και αν κάνει. Έτσι, η ιδέα που είχε την Κυριακή που μας πέρασε ήταν πραγματικά alright: Διοργάνωσε μία βραδιά bingo για ηλικιωμένους Τεξανούς που βρίσκονται, όπως περίπου 4 δισ. άνθρωποι", σε καραντίνα. Έκανε, δηλαδή, μία πράξη ανθρωπιάς αντί να "φλεξάρει" τα πλούτη του μεσω social media όπως συνηθίζουν διάφοροι celebrities σε κάθε μήκος και πλάτος του πλανήτη.

"Έχουμε ένα I24, έχουμε ένα I24" τον ακούμε να φωνάζει με τον χαρακτηριστικό τρόπο των callers στα παιχνίδια bingo (που μάθαμε μέσα από τις ταινίες του αμερικανικού σινεμά). Την ίδια στιγμή η κάμερα αλλάζει γωνία και βλέπουμε πολλά και διαφορετικά "παράθυρα" της εφαρμογής Zoom που έχουν κατακλυστεί από γελαστούς ηλικιωμένους.

Πώς, όμως, ξεκίνησε όλο αυτό; Σύμφωνα με το δίκτυο CBS, τον περασμένο Σεπτέμβριο οι φιλοξενούμενοι της The Enclave, μίας πολύ καλά οργανωμένης κοινότητας για ηλικιωμένους στο Ράουντ Ροκ του Τέξας, του είχαν ζητήσει να τους συνοδεύσει σε μία παρτίδα bingo. Κάτι που δεν συνέβη τότε, έγινε πραγματικότητα πριν μερικές μέρες και με τον διάσημο ηθοποιό να βρίσκεται και εκείνος πια αποκλεισμένος με την οικογένειά του λόγω καραντίνας.

Μάλιστα, σαν extra bonus ο McConaughey παραχώρησε στους "συμπαίκτες" του μία συνέντευξη τύπου όπου εκείνοι είχαν το δικαίωμα να τον ρωτήσουν ό,τι θέλουν· από την καταγωγή του και τα σχέδια που ετοιμάζει για το μέλλον μέχρι ποιο είναι το αγαπημένο του ποτό. Καθόλου άσχημα, δηλαδή, για ένα κυριακάτικο απόγευμα που βρίσκεσαι κλεισμένος μέσα, σε καραντίνα και χωρίς τη δυνατότητα να πας έστω μία βόλτα σε κάποιο φιλικό ή συγγενικό σου πρόσωπο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης