Η online ομιλία του Tom Hanks για τη ζωή πριν και μετά την πανδημία

"Θα μιλάμε για "πριν" και "μετά" τον κορονοϊό, όπως λέγαμε "πριν και μετά τον πόλεμο"", αν'εφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του σε τελειόφοιτους πανεπιστημιακής σχολής.

Ο Τομ Χανκς ήταν η φωνή της λογικής την περίοδο της πανδημίας του νέου κοροναϊού και μαζί με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον ένα από τα πρώτα "επώνυμα θύματα" του ιού. Μίλησε για την περιπέτειά του, όταν ο ίδιος και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον προσβλήθηκαν από τον φονικό ιό, απηύθυνε συστάσεις να μείνουμε σπίτι, ήρεμοι και να επιδείξουμε θάρρος στις δύσκολες συνθήκες. Επίσης ήταν ο σταρ που δώρισε μία γραφομηχανή μάρκας Corona, στον οκτάχρονο αυστραλό Κορόνα, που του έγραψε για τον εκφοβισμό που υφίσταται λόγω του ονόματός του.

Τι είπε στην online ομιλία του

 
Tom Hanks to the Wright State Class of 2020

Wright State friend Tom Hanks has a special message for our graduating Class of 2020:

Posted by Wright State University on Saturday, May 2, 2020

Τώρα, ο Τομ Χανκς έκανε έκπληξη σε τελειόφοιτους πανεπιστημιακής σχολής με μια εμπνευσμένη ομιλία μέσω βίντεο σε τελετή αποφοίτησης που πραγματοποιήθηκε online.

"Είμαι εδώ για να σας συγχαρώ. Συγχαρητήρια σε εσάς τους εκλεκτούς"είπε απευθυνόμενος στους τελειόφοιτους του έτους 2020 του Τμήματος Θεάτρου, Χορού και Κινηματογράφου του Πανεπιστημίου Wright State στο Οχάιο. "Και σας αποκαλώ "εκλεκτούς” επειδή έχετε ξεχωρίσει με πολλούς τρόπους. Πρώτον, με την ιδιοσυγκρασία σας και την πειθαρχία που ακολουθήσατε. Με τον δημιουργικό ζήλο που είναι μέσα σας.

Και με την ενστικτώδη ορμή των επιθυμιών σας. Πετύχατε λόγω της βοήθειας και της αγάπης των άλλων που είναι στη ζωή σας, χωρίς αμφιβολία. Αλλά πετύχατε κυρίως ,επειδή εσείς οι ίδιοι επιλέξατε να το κάνετε. Είστε οι εκλεκτοί", είπε ο Τομ Χανκς απευθυνόμενος στους τελειόφοιτους.

Η ζωή πριν και μετά τον κορονοϊό

Στη συνέχεια, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός τόνισε οι άνθρωποι θα διαχωρίζουν τώρα τη ζωή τους σε εποχή προ πανδημίας του κοροναϊού και μετά πανδημίας και επικρότησε τους σπουδαστές που μπόρεσαν να επιτύχουν ένα σημαντικό ορόσημο εν μέσω της κρίσης.

"Θα μιλάτε για τη ζωή σας με αυτόν τον τρόπο: "Λοιπόν, αυτό ήταν πριν από τον Covid-19. Ήταν πριν από τη μεγάλη πανδημία" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τομ Χανκς ενώ συνεχίζοντας είπε: "Μέρος της ζωής σας θα ταυτοποιηθεί για πάντα με το "πριν" με τον ίδιο τρόπο που οι άλλες γενιές λένε "αυτό ήταν πριν από τον πόλεμο" ή "αυτό συνέβαινε πριν από το διαδίκτυο " ή "πριν από την Beyonce". Η λέξη "πριν" θα έχει μεγάλη βαρύτητα για σας.

Θα τα έχετε καταφέρει σε μια εποχή μεγάλων θυσιών και μεγάλων αναγκών και κανείς δεν θα είναι πιο ενεργός στο έργο της επανεκκίνησης της κανονικότητας από εσάς, εσάς τους επίλεκτους. "Το μέλλον είναι πάντα αβέβαιο, αλλά εμείς που εξυμνούμε, όλα όσα έχετε κάνει, τα επιτεύγματά σας, είμαστε σίγουροι για ένα πράγμα αυτήν την ημέρα: Δεν θα μας απογοητεύσετε" υπογράμμισε ο Τομ Χανκς.

Από: thetoc.gr


φωτογραφία Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αυτό το παράξενο βιντεοπαιχνίδι θυμίζει ταινία του Wes Anderson

Ονομάζεται Harold Halibut και χρειάστηκαν περισσότερα από δέκα χρόνια για τη δημιουργία του.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μήπως τόσο καιρό βουρτσίζεις τα δόντια σου με λάθος τρόπο;

Στο TikTok λένε πως πρέπει να κάνεις κάτι που, τουλάχιστον εμείς δε σκεφτήκαμε ποτέ.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πόσους φίλους χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι, σύμφωνα με το Harvard

Ναι, οι κοινωνικές σχέσεις αποτελούν βασικό παράγοντα για την ευτυχία και την ευημερία.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο James Hetfield των Metallica έκανε τατουάζ με τις στάχτες του Lemmy των Motorhead

Τι εννοείς δεν είναι αυτός τρόπος για να τιμήσεις τους φίλους σου;

Γραφει Γιαννης Σπανος

H άβαφη Megan Fox προκαλεί αντιδράσεις. Αλλά γιατί;

Εμάς πάντως μας αρέσει φυσική - αν και δεν πέφτει σε κανέναν λόγος για το τι θέλει η ίδια.

Γραφει Πωλινα Φραγκου