Γιατί πρέπει να κάνεις περισσότερο σεξ το απόγευμα

Μπορείς να κάνεις σεξ ό,τι ώρα θέλεις. Αλλά το απόγευμα θα το απολαύσεις περισσότερο.

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, το απογευματινό σεξ δεν είναι κάποια καινούργια εφεύρεση. Κι όμως, υπάρχει πολύς κόσμος που μάλλον δεν γνωρίζει γι' αυτό και δεν έχει εκτιμήσει δεόντως τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα σε σχέση με το πρωινό σεξ και αυτό που κάνεις ακριβώς πριν πέσεις για ύπνο. Αν δεν σου έχει περάσει από το μυαλό γιατί το σεξ το απόγευμα κερδίζει στα σημεία, σου δίνουμε πέντε λόγους που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις.

Γιατί πρέπει να κάνεις περισσότερο σεξ το απόγευμαiStock

Είσαι εκεί

Το απόγευμα δεν έχεις να αντιμετωπίσεις ούτε τη θολούρα στο μάτι από το πρωινό ξύπνημα και την αμφιβολία για το μήπως μυρίζει η αναπνοή σου αλλά ούτε και την κούραση της νύχτας αφού έχεις περάσει μία δύσκολη μέρα στο γραφείο ή έχεις πιει ό,τι πίνεται. Αυτό κάνει όχι μόνο πιο ρητή τη συναίνεση ανάμεσά σας αλλά και πιο εύκολο το να κάνετε σεξ. Κοινώς, το απόγευμα μπορείτε να είστε και οι δύο απόλυτα παρόντες στην πράξη.

Το φυσικό φως σε κολακεύει 

Εκτός του ότι το φως της ημέρας που υπάρχει ακόμα εκεί έξω το απόγευμα σε κολακεύει ως προς την εικόνα σου -γι' αυτό και οι καλύτερες ταινίες πορνό γυρίζονται σε εξωτερικούς χώρους γεμάτους φως- είναι και πιο πρακτικό σε σχέση με το τεχνητό του νυχτερινού σεξ. Δεν έχεις να πρέπει να υπολογίσεις το πόσες λάμπες, κεράκια κλπ θα ανάψεις για να πετύχεις τον τέλειο φωτισμό που θα φτιάξει "και καλά" ατμόσφαιρα.

Σε συναρπάζει το ότι γίνεται την ώρα που δεν το περιμένεις

Το σεξ που συμβαίνει παρορμητικά, χωρίς να το έχεις σχεδιάσει, όπως π.χ. ένα απόγευμα Σαββάτου την ώρα που υπό άλλες συνθήκες θα χάζευες στο Netflix, ακριβώς επειδή συμβαίνει χωρίς καμία πίεση ή επιβολή από την ώρα, μπορεί να σου χαρίσει στιγμές απόλυτης ηδονής.

> Διάβασε ακόμα: Σεξ στο νερό: Ένας οδηγός

Είναι μία πολυτέλεια

Συνήθως τα απογεύματα των καθημερινών, εκτός κι αν είσαι σε διακοπές ή έχεις πάρει ρεπό μεσοβδόμαδα, έχεις να κάνεις ένα σωρό άλλες δουλειές εκτός από σεξ. Μπορεί να είσαι στο γραφείο, να πρέπει να πάρεις τα παιδιά σου από το σχολείο, να πας μέχρι το καθαριστήριο ή να έχεις βάλει στο πρόγραμμα μία προπόνηση. Το να τα παρατήσεις όλα αυτά για να κάνεις σεξ είναι μία πράξη γενναία αλλά και μία πολυτέλεια την οποία μπορείς να χαρίσεις στον εαυτό σου.

> Διάβασε ακόμα: Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ πορνό και πραγματικού σεξ

Το κάνεις πριν βαρυστομαχιάσεις

Όσο κι αν δεν θέλεις να το παραδεχθείς, με (πολύ) γεμάτο στομάχι το σεξ μπορεί να γίνει άβολο. Αν έχεις δειπνίσει κανονικά και πλήρως, με ορεκτικά, κυρίως γεύμα, πλαϊνά πιάτα και επιδόρπιο, το πιο πιθανό είναι να έχεις βαρύνει υπερβολικά για να κάνεις σεξ. Οπότε, τι καλύτερο από το να του δώσεις να καταλάβει το απογευματάκι για να δειπνίσεις με μεγαλύτερη όρεξη το βράδυ και στη συνέχεια, μετά το φαγοπότι, αντί να κάνετε σεξ πριν πέσετε για ύπνο απλώς να χαλαρώσετε βλέποντας μία καλή ταινία;

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Διαφανή σπίτια στη φύση, η τάση που βλέπουμε παντού στα σόσιαλ μίντια

Κοστίζουν λιγότερο απ' ό,τι θα περίμενες και διαθέτουν άπλετο φυσικό φως.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Οι πιο ανυπάκουες ράτσες σκύλων, σύμφωνα με τους ειδικούς

Ποιες ράτσες σκύλων είναι πιθανό να παρουσιάσουν επιπλέον προκλήσεις στην εκπαίδευσή τους;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Γιατί χρειαζόμαστε όλοι ψυχοθεραπεία;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιοι κάνουν ψυχοθεραπεία επειδή δεν κάνουν κάποιοι άλλοι...

Γραφει Γιαννης Σπανος

Κι αν η τεχνητή νοημοσύνη έλυνε τα μυστήρια των ανώτερων μαθηματικών;

Οι περίπλοκοι γρίφοι που συχνά προβληματίζουν ακόμη και τα πιο έξυπνα μυαλά στον κόσμο ίσως βρήκαν τον "μάστορά" τους.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η σωστή προθέρμανση πριν από την προπόνηση υψηλής έντασης

Η καλή προθέρμανση βελτιώνει τις επιδόσεις και μειώνει τις πιθανότητες τραυματισμού. Την κάνεις σωστά όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος