Σε άλλα νέα, τέλος το σεξ από το OnlyFans

Πολλοί και πολλές influencers θα πρέπει να κάνουν μεγάλη επαγγελματική στροφή.

Το OnlyFans πρόκειται σύντομα να απαγορεύσει το πορνογραφικό περιεχόμενο από το content του, σηματοδοτώντας μία νέα εποχή για τη λειτουργία του και παράλληλα θέτοντας ένα τεράστιο πρόβλημα για πολλούς από τους χρήστες του, που έβγαζαν έτσι -αρκετά- χρήματα. Απώτερος σκοπός της πλατφόρμας είναι αφενός να κερδίσει δημοφιλία σε πιο εκτεταμμένα κοινά και αφετέρου να ικανοποιήσει τα αιτήματα των εταιρειών διαχείρισης πληρωμών, με τις οποίες συνεργάζεται.

Και τώρα, τι θα απογίνουμε χωρίς γυμνό;

Μιλώντας στο CNET, εκπρόσωπος της συνδρομητικής ιστοσελίδας ανέφερε μεταξύ άλλων πως "η δημοσίευση οποιουδήποτε περιεχομένου με σεξουαλική συμπεριφορά θα απαγορευτεί από την 1η Οκτωβρίου. Το γυμνό θα εξακολουθεί να επιτρέπεται εφόσον εμπίπτει στην ενημερωμένη αποδεκτή πολιτική χρήσης του ιστότοπου".

> Διάβασε ακόμη: Οι κορυφαίες fitness influencers του OnlyFans

Συμπλήρωσε πως αυτό συμβαίνει για να "διασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα της πλατφόρμας και για να συνεχίσουμε να φιλοξενούμε μια κοινότητα χωρίς αποκλεισμούς δημιουργών και θαυμαστών. Πρέπει να αναπτύξουμε  περαιτέρω τις οδηγίες περιεχομένου".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DJ Akademiks (@akademiks)

Τόνισε ακόμη πως περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες εβδομάδες.

> Διάβασε ακόμη: Η γυμνή αλήθεια της Demi Rose στο OnlyFans

Σύμφωνα με το Bloomberg η αλλαγή σχετίζεται σε τεράστιο βαθμό από την πίεση που προέκυψε από τραπεζικούς εταίρους και παρόχους πληρωμών, σε μία προσπάθεια το OnlyFans να συγκεντρώσει χρήματα από επενδυτές, αξίας άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLA (@bellathorne)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Celebrities όπως οι Bella Thorne και Cardi B έκαναν ουσιαστικά mainstream το OnlyFans με σχετικά ήπια βίντεο ερωτικού περιεχομένου (αναλογικά με το τι υπάρχει γενικότερα εκεί μέσα). Άλλες, όπως η Toni Camille κατάφεραν να αλλάξουν τη ζωή τους: Η συγκεκριμένη βρέθηκε από σερβιτόρα να αποτελεί μία από τις ποθητές χρήστριες της πλατφόρμας, φουσκώνοντας φυσικά τον τραπεζικό της λογαριασμό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης