Η ευχαρίστησή της θα έπρεπε να σε απασχολεί σοβαρά

Δεν είναι κβαντική μηχανική αλλά θέλει τη μεθοδολογία του.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 22 Φεβρουαρίου 2023

Κανείς δε γεννήθηκε ώστε να γνωρίζει πώς να φτιάξει την τέλεια ομελέτα. Ακριβώς έτσι, κανείς δεν έχει το έμφυτο χάρισμα να γνωρίζει πώς ακριβώς δουλεύει ο κόλπος και η κλειτορίδα της. Ή πολύ περισσότερο, τι ισχύει ακριβώς με τον αυνανισμό της. Η ευχαρίστησή της όμως θα πρέπει να είναι μία από τις βασικότερες επιδιώξεις σου όταν θα φτάσει η ώρα να βρεθείς στο κρεβάτι μαζί της, γι' αυτό οφείλεις να γνωρίζεις καλά δύο πράγματα: Να αναπτύξεις την ικανότητα να ακούς και να έχεις διαρκή θέληση για μάθηση. Ό,τι ισχύει και για οτιδήποτε άλλο στη ζωή δηλαδή. Ωραία, το έχουμε; Προχωράμε.

Πριν τις πρακτικές και άκρως χρήσιμες συμβουλές, πρέπει να έχεις κατά νου ότι κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά και η πραγματικότητα μπορεί συχνά να είναι αρκετά περίπλοκη. Οπότε, βγάλε εντελώς από το κεφάλι σου τα όσα έχεις ζήσει έως τώρα και κυρίως όσο έχεις δει σε ταινίες εκπαιδευτικού περιεχομένου (if you know what I mean) και φρόντισε να ενημερωθείς για να της χαρίσεις τους οργασμούς της ζωής της, χωρίς καν να εισχωρήσεις μέσα της.

Ρώτα για να μάθεις

To πρώτο μεγάλο λάθος σε μια σεξουαλική σχέση είναι να υποτιμάς τη δύναμη της επικοινωνίας. Ποτέ μην πιστέψεις πως τα γνωρίζεις όλα. Επανέλαβε μετά από μένα: Η επικοινωνία είναι σέξι. Κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών, ρώτα τη σύντροφό σου με φυσικό, χαλαρό, διακριτικό τρόπο, όσο τη φιλάς στο λαιμό και κατεβαίνεις προς τα κάτω, τι θα επιθυμούσε.

> Διάβασε ακόμη: Όσα θα καθορίσουν την ερωτική σου ζωή το 2022

Οι απαντήσεις της κατά πάσα πιθανότητα θα περικλείουν χρήσιμες πληροφορίες που, πίστεψέ με, μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Η γενική συμβουλή είναι να είσαι πάντα ανοιχτός και να κάνεις ερωτήσεις παράλληλα με τη γενναιοδωρία σου.

Μην πέφτεις με τα μούτρα

Εννοώ, μην πηγαίνεις κατευθείαν στον τελικό στόχο. Τα ακροδάχτυλά σου θα φτάσουν τελικά εκεί που πρέπει αλλά αυτό δεν χρειάζεται να γίνει βεβιασμένα και -κατά πάσα πιθανότητα- άτσαλα. Εδώ μιλάμε για την τέχνη του αυνανισμού. Και αυτή απαιτεί υπομονή και μαεστρία. Για παράδειγμα, σκέψου την αισθησιασμό του να γδύσεις κάποιον. Αν γίνει σωστά, μπορεί να εξελιχθεί και στο πιο σέξι πράγμα στον κόσμο. Τα προκαταρκτικά (και) στον αυνανισμό, πριν αγγίξεις πραγματικά τα πιο οικεία μέρη της, είναι απαραίτητα για τη δημιουργία της πιο έντονης εμπειρίας.

Κλειτορίδα, ο σπουδαίος σύμμαχός σου

Ας μπούμε στο θέμα (#diplhs). Ο μύθος των κολπικών οργασμών έχει καταρριφθεί εδώ και καιρό, με την ερωτική επιστήμη να έχει βγάλει την ετυμηγορία: Ο γυναικείος οργασμός περνά αναγκαστικά από την κλειτορίδα. Υπάρχουν γυναίκες που δε χρειάζονται χρόνο κολπικής διείσδυσης για να φτάσουν στο τέλος.

> Διάβασε ακόμη: Νέα έρευνα καταρρίπτει δημοφιλή μύθο για το πέος

Μπορείς να το πετύχεις αγγίζοντας αυτό το μικρό αλλά πολύ σημαντικό κλειδί που έχει περισσότερες από 8.000 νευρικές απολήξεις - διπλάσιες από το πέος αν θέλεις να ξέρεις. Εδώ πρέπει να δουλέψεις και να μάθεις. Είναι μια ευαίσθητη περιοχή, οπότε, σε παρακαλώ για το καλό όλων μας, να την αντιμετωπίζεις με προσοχή.

Η συνέχεια στο gr.AskMen.com

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι πρέπει να κάνεις για να έχεις τύχη στη ζωή σου, σύμφωνα με το TikTok

Παραδόξως, κάποιες από αυτές τις συμβουλές παύλα πρακτικές, βγάζουν νόημα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τι σχέση έχει ο Tony Soprano με τον LeBron James

O James Gandolfini είχε υποδυθεί ξανά τον θρυλικό ήρωα σε ένα μικρό βίντεο που έχει όλες τις απαντήσεις.

Γραφει Παυλος Κρουστης