Σεξουαλικές φαντασιώσεις που οι γυναίκες δε λένε

4 ανομολόγητες φαντασιώσεις σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 16 Φεβρουαρίου 2023

Μύχιες σκέψεις, συχνά ανομολόγητες -αφού όλοι λίγο πολύ κάνουν, αλλά σπάνια τις μοιράζονται με το έτερον ήμισυ- είναι οι σεξουαλικές φαντασιώσεις. Το να μιλάμε για αυτές με τον/την σύντροφό σας προφανώς και είναι υγιές, ακόμη και αν δεν ταυτιζόμαστε απαραίτητα. "Ενθαρρύνω τακτικά τους ανθρώπους να μοιράζονται τις φαντασιώσεις τους με τους συντρόφους τους. Αυτό που μπορεί να φαίνεται αμήχανο στην αρχή μπορεί να οδηγήσει σε εκρηκτικό πειραματισμό - απλά πρέπει να ξεκινήσετε τη συζήτηση", λέει η Emily Morse, σεξολόγος και οικοδέσποινα του podcast Sex with Emily. Για αυτόν το λόγο το Esquire Mexico ζήτησε από γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων να διεξάγει έρευνα σχετικά με τις πιο συχνές φαντασιώσεις των γυναικών.

Dirty Talk

Σχεδόν το 81% των γυναικών δήλωσε ότι ήθελε ο σύντροφός του να μιλά περισσότερο βρώμικα κατά τη διάρκεια του σεξ. "Ο εγκέφαλος είναι το πιο ισχυρό σεξουαλικό όργανο και το να μιλάτε βρώμικα είναι ένας δημιουργικός τρόπος για να τον διεγείρετε", λέει η Morse. 

> Διάβασε ακόμη: 5+1 βήματα για να γίνεις ειδικός στο dirty talking

Τα βρωμόλογα δεν είναι μόνο απελευθερωτικά, αλλά και ένας πολύ καλός τρόπος για να διευρύνουμε τη συζήτηση σχετικά με τη συναίνεση. "Το να λέτε αυτό που σας κάνει καλό, ενώ συμβαίνει, θα σας οδηγήσει στην άνεση να ζητάτε περισσότερα. "Το χέρι σου το αισθάνομαι τέλεια εκεί" ή "Μου αρέσει όπως φαίνεσαι σε αυτήν τη στάση" μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις την προσπάθεια. Δώστε προσοχή στο πώς αντιδρά ο σύντροφός σας και σταδιακά ανεβάστε τους τόνους", συμβουλεύει η Emily Morse.

Πηγαίνοντας σε στριπτιτζάδικο

Ναι, καλά διαβάσατε: σχεδόν το 70% των γυναικών δήλωσε ότι ενδιαφέρεται να πάει σε στριπτιτζάδικο με τον σύντροφό του. Δεν είναι επειδή τους αρέσουν τα ποτά του μαγαζιού: Τα στριπτιτζάδικα έχουν μοναδική και έντονη σεξουαλική ενέργεια και μπορούν να αποτελέσουν μία τέλεια βραδινή έξοδο.

> Διάβασε ακόμη: Τροφές για καλύτερες επιδόσεις στο σεξ

Χρήση sex toy

Το 63% των γυναικών δήλωσε ότι φαντασιώνεται τη χρήση ερωτικών παιχνιδιών, ενώ το 44% ότι ήθελε ο σύντροφός του να χειρίζεται τηλεκατευθυνόμενα ερωτικά παιχνίδια δημοσίως. Το να δίνετε στον σύντροφό σας τον έλεγχο της απόλαυσής σας είναι απίστευτα διεγερτικό", λέει η ειδικός.

Με δεμένα μάτια

Το 58% των γυναικών δήλωσε ότι φαντασιωνόταν να του δένουν τα μάτια κατά τη διάρκεια του σεξ. "Εκτός από τον αισθησιασμό της αυτοπεποίθησης και της κυριαρχίας, το να έχεις δεμένα μάτια ενισχύει όλα τα υπόλοιπα", λέει η Morse. "Τα ξαφνικά, απροσδόκητα αγγίγματα και φιλιά δημιουργούν κύματα ευχαρίστησης που μπορούν να επιταχύνουν τη διέγερση. Και η προσμονή για το τι θα ακολουθήσει μπορεί να είναι αρκετή για να σας ωθήσει στα άκρα.", συμπληρώνει. 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ανδρόπαυση, την 'αντρική εμμηνόπαυση'

Μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει στους άνδρες και συνεπάγεται μείωση της παραγωγής τεστοστερόνης.

Γραφει Γιαννης Σπανος