Αλωνίζοντας incognito στο Tinder

Πώς θα γίνεις αόρατος χρήστης του Tinder και θα εμφανίζεσαι μόνο σε όσες/όσους κάνεις like.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 09 Φεβρουαρίου 2023

Καλά τα νέα για τους ντροπαλούς που ψάχνουν την αγάπη, τον έρωτα, το σεξ ή το χαζολόγημα στο Tinder, καθώς στο δημοφιλές dating app προστίθεται η δυνατότητα του να περιφέρεσαι στα προφίλ του χρησιμοποιώντας το νέο Incognito Mode, διαθέσιμο σε όλους τους επί πληρωμή συνδρομητές της υπηρεσίας. Το συγκεκριμένο feature κάνει εφικτό το να μη σε βλέπει κανείς όταν κάνεις τη βόλτα σου στα προφίλ των άλλων χρηστών/τριών, εκτός και αν κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση για να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου.

Ένα update που το χρειαζόμασταν

Το να δείχνει κάποιος ότι ψάχνεται στα dating apps είναι μια κατάσταση που, π.χ. στα εσωστρεφή άτομα ή σε πολλές γυναίκες, δημιουργεί άγχος ή δεν είναι επιθυμητό, για τους δικούς τους φ, χ, ψ λόγους. Πλέον, όμως, χάρη στο Incognito Mode, μπορείς είσαι ορατός μόνο στα άτομα που σ' ενδιαφέρουν, ενώ αυτά που δεν θέλεις να δουν ότι είσαι στο Tinder δεν θα σε παίρνουν χαμπάρι.

Ενεργοποιώντας το Incognito Mode κυκλοφορείς αόρατος παντού και εμφανίζεσαι σε όσα προφίλ θέλεις και μόνο, κάνοντάς τους like. Η όλη φάση, βέβαια, σου δημιουργεί την υποχρέωση του να κάνεις πάντα εσύ το πρώτο βήμα, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή τη ζωή.

Το Incognito Mode αφορά μόνο όσους πληρώνουν συνδρομή Plus, Gold ή Premium. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν και άλλα νέα χρήσιμα features, που είναι διαθέσιμα σε όλους. Το πιο ενδιαφέρον από αυτά σου επιτρέπει το να μπλοκάρεις τα προφίλ όσων θέλεις, γιατί έτσι σου έκατσε, χωρίς να έχεις κάνει πρώτα match μαζί τους.

Γιατί να το κάνεις, όμως, αυτό; Επειδή στο Tinder μπορεί να σου σκάνε κάτι άτομα που δεν σε ενδιαφέρει να διαντιδράσεις μαζί τους και σου φαίνεται άβολο το να τα βλέπεις και να σε βλέπουν σε ένα dating app, όπως π.χ. η αδερφή σου.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αυτό το παράξενο βιντεοπαιχνίδι θυμίζει ταινία του Wes Anderson

Ονομάζεται Harold Halibut και χρειάστηκαν περισσότερα από δέκα χρόνια για τη δημιουργία του.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μήπως τόσο καιρό βουρτσίζεις τα δόντια σου με λάθος τρόπο;

Στο TikTok λένε πως πρέπει να κάνεις κάτι που, τουλάχιστον εμείς δε σκεφτήκαμε ποτέ.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πόσους φίλους χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι, σύμφωνα με το Harvard

Ναι, οι κοινωνικές σχέσεις αποτελούν βασικό παράγοντα για την ευτυχία και την ευημερία.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο James Hetfield των Metallica έκανε τατουάζ με τις στάχτες του Lemmy των Motorhead

Τι εννοείς δεν είναι αυτός τρόπος για να τιμήσεις τους φίλους σου;

Γραφει Γιαννης Σπανος

H άβαφη Megan Fox προκαλεί αντιδράσεις. Αλλά γιατί;

Εμάς πάντως μας αρέσει φυσική - αν και δεν πέφτει σε κανέναν λόγος για το τι θέλει η ίδια.

Γραφει Πωλινα Φραγκου