Πώς να κάνεις πρόταση γάμου σαν τον Idris Elba

Μαθήματα δαχτυλιδιού από τον "Luther".

Είναι αρκετά σίγουρο πως αρκετοί από όσους μας διαβάζετε αυτή τη στιγμή, βρίσκεστε σε εκείνο το κρίσιμο σταυροδρόμι της ζωής σας, όπου η ηλικία (και το κορίτσι) σας καλεί να κάνετε το επόμενο βήμα.

Να αφήσετε δηλαδή τα ξέγνοιαστα λιβάδια της εργένικης ζωής και να μπείτε στον έγγαμο βίο. Επειδή, λοιπόν, θα το κάνετε που θα το κάνετε μπορείτε τουλάχιστον να το πράξετε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε "πώς να κάνω την πρόταση γάμου", νομίζουμε ότι σας έχουμε μια πολύ ωραία διδακτική ιστορία.

Ο πανηγυρικός αποχωρισμός από την εργένικη ζωή διά χειρός Idris Elba

Ο μέχρι πρόσφατα φανατικός εργένης, Idris Elba, ο ηθοποιός που είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο ότι δεν ξαναπαντρεύεται φαίνεται ότι την δάγκωσε τη λαμαρίνα για τα καλά.

Υπεύθυνη για αυτό, η 29χρονη Sabrin Dhowre, πρώην Miss Βανκούβερ και νυν φιλενάδα του. Ή μάλλον μέλλουσα σύζυγός του. Αφού δεν θα μπορούσε να αρνηθεί με τίποτα την πρόταση που της έγινε.

Στην προβολή του σκηνοθετικού του ντεμπούτου (Yardie), ο 45χρονος ηθοποιός αποφάσισε να ανέβει επί σκηνής -σε κατάμεστου σινεμά του Ανατολικού Λονδίνου. Όχι, δεν το έκανε για να βγάλει κάποιον λόγο για την πρώτη του σκηνοθεσία. Το έκανε για να ζητήσει σε γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του.

Ευτυχώς η Sabrin είπε το "ναι". Αν και νομίζουμε ότι δύσκολα θα έλεγε "όχι" σε μια τόσο εμπνευσμένη και φαντασμαγορική πρόταση γάμου.

Μπορείτε λοιπόν κι εσείς να κλέψετε ιδέες από τον Elba. Και να τις προσαρμόσετε στο δικό σας πλαίσιο για να κάνετε την πιο επιτυχημένη πρόταση γάμου της ζωής σας. Μέχρι στιγμής πάντα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.