Μερικοί πολύ καλοί λόγοι για να πηγαίνεις πιο συχνά διακοπές μαζί της

Το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις για τη σχέση σου είναι να κλείσεις δύο αεροπορικά εισιτήρια.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τον πρώτο καιρό σε μία σχέση. Αυτό που οι Αμερικανοί ονομάζουν honeymoon, την περίοδο που κάθε της αστείο σε κάνει να γελάς, που λατρεύεις κάθε της συνήθεια, που την βλέπεις να τρώει την πίτσα με το μαχαιροπίρουνο και λιώνεις. Τα ωραία στη ζωή, όμως, δεν κρατούν πολύ. Η φούσκα ευτυχίας στην οποία ζεις κάποια στιγμή σπάει κι έρχεσαι αντιμέτωπος με την πραγματικότητα: ρουτίνα, επανάληψη κι εκείνη η αίσθηση όπου δεν αντέχεις πια να την βλέπεις να μην τρώει την πίτσα με τα χέρια.

Ήρθε το τέλος του κόσμου; Όχι, απλά χρειάζεστε μία επανεκκίνηση. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό από τις διακοπές. Γιατί να επιχειρήσεις κάτι τέτοιο; Ακολουθούν όχι ένας αλλά τρεις πολύ καλοί λόγοι για να ταξιδέψετε μαζί.

Χτίζετε έναν ισχυρό δεσμό

Μερικοί πολύ καλοί λόγοι για να πηγαίνεις πιο συχνά διακοπές μαζί της

Όταν ταξιδεύετε φτιάχνεται καινούργιες αναμνήσεις για να πάρετε πίσω μαζί σας: μικροσκοπικά μπικίνι σε μοναχικές παραλίες για σένα, δείπνα κάτω από το φως του φεγγαριού για εκείνη, μικρές περιπέτειες, μεγάλα ευτράπελα και, γενικά, στιγμές που θα θυμάστε για καιρό. Για τους επόμενους μήνες θα έχετε σίγουρα ένα ευχάριστο θέμα συζήτησης.

Το καλύτερο τεστ

Διακοπές με την κοπέλα μου 3

Όποιος έχει χωρίσει ύστερα από ένα ταξίδι ας σηκώσει το χέρι του. Χωρίς να μπορούμε να μετρήσουμε, ξέρουμε ότι δεν είσαι μόνος. Είμαστε πολλοί. Διότι η αλήθεια είναι πως οι διακοπές είναι το απόλυτο crash test: πώς θα αντιδράσεις επειδή χάθηκε η πτήση εξαιτίας της πρωινής αργοπορίας της; Μπορεί να σεβαστεί το γεγονός ότι θέλεις να διαβάζεις το βιβλίο σου για τρεις ώρες σερί; Είσαι διατεθειμένος να αντέξεις την γκρίνια της επειδή κάτι δεν πήγε όπως το είχε σχεδιάσει; Αυτά κι άλλα πολλά μπορούν να κρίνουν το μέλλον σας, ιδιαίτερα όταν έχεις αμφιβολίες για αυτό.

Δεν μπορείτε να κρυφτείτε o ένας από τον άλλο

σχέσεις διακοπές

Η καθημερινότητα πολλές φορές αποτελεί το τέλειο καμουφλάζ για μία σχέση. Ιδιαίτερα στους αγχωτικούς καιρούς που ζούμε δεν είναι καθόλου απίθανο να βλέπεις το ταίρι σου μόνο τα Σαββατοκύριακα - κι αυτό όχι απαραίτητα για πολλές συνεχόμενες ώρες. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στα ταξίδια. Είστε μαζί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Πολλές φορές κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο δύο επί δύο χωρίς καμία διέξοδο διαφυγής. Η φάση είναι όλα ή τίποτα: ή θα αγαπηθείτε πραγματικά ή θα μισήσετε ο ένας τον άλλο βαθιά.

Επειδή καλό είναι να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο, φρόντισε να ξεκινήσεις με την καλύτερη δυνατή διάθεση. Αν τώρα το ταξίδι εξελιχθεί σε φιάσκο μπορεί να μην φταις εσύ. Ή μπορεί και να φταις μόνο εσύ. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα ξέρεις αν θες -ή όχι- να συνεχίσεις να είσαι σε σχέση με αυτήν που επέλεξες να μοιραστείς ένα ταξίδι.

Από: Esquire NL

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.