Ο LeBron James ακόμα δεν πήγε στο LA και ετοιμάζεται για ταινία στο Hollywood

Το βραβείο του MVP και ο τίτλος με τους Lakers δεν είναι οι μοναδικοί στόχοι του Βασιλιά.

Φαίνεται ότι η επιλογή του LeBron James για μετακόμιση στο LA ώστε να αγωνιστεί στους Lakers δεν αφορά μόνο το καθαρά μπασκετικό κομμάτι αλλά και τις υπόλοιπες business του Βασιλιά. 

Πριν καν κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την χρυσο-μωβ φανέλα των Λιμνανθρώπων εντός παρκέ, ο James μάλλον έκλεισε δουλειά ως ηθοποιός, με πληροφορίες από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού να αναφέρουν ότι ετοιμάζεται για τον παρθενικό πρωταγωνιστικό του ρόλο στο Hollywood. 

Από τα λίγα που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο James θα πρωταγωνιστήσει σε μια body swapping κωμωδία (οπότε μάλλον γνωρίζουμε από τώρα και τον συμπρωταγωνιστή), την οποία θα αναλάβει η εταιρεία παραγωγής του, SpringHill Entertainment. Παρότι το σενάριο της ταινίας έχει ξεκινήσει να γράφεται από τον Steve Mallory και η Paramount ενδιαφέρεται να το αγοράσει, δεν υπάρχει ακόμη τίτλος, ούτε περαιτέρω λεπτομέρειες.   

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά ωστόσο που ο LeBron θα ασχοληθεί με την μεγάλη οθόνη, καθώς είχε ένα πέρασμα από την κωμωδία Trainwreck με την Amy Schumer, το 2015. Αλλά όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμος για μεγαλύτερα πράγματα. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης