Ο LeBron James ακόμα δεν πήγε στο LA και ετοιμάζεται για ταινία στο Hollywood

Το βραβείο του MVP και ο τίτλος με τους Lakers δεν είναι οι μοναδικοί στόχοι του Βασιλιά.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 13 Ιουλίου 2018

Φαίνεται ότι η επιλογή του LeBron James για μετακόμιση στο LA ώστε να αγωνιστεί στους Lakers δεν αφορά μόνο το καθαρά μπασκετικό κομμάτι αλλά και τις υπόλοιπες business του Βασιλιά. 

Πριν καν κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την χρυσο-μωβ φανέλα των Λιμνανθρώπων εντός παρκέ, ο James μάλλον έκλεισε δουλειά ως ηθοποιός, με πληροφορίες από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού να αναφέρουν ότι ετοιμάζεται για τον παρθενικό πρωταγωνιστικό του ρόλο στο Hollywood. 

Από τα λίγα που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο James θα πρωταγωνιστήσει σε μια body swapping κωμωδία (οπότε μάλλον γνωρίζουμε από τώρα και τον συμπρωταγωνιστή), την οποία θα αναλάβει η εταιρεία παραγωγής του, SpringHill Entertainment. Παρότι το σενάριο της ταινίας έχει ξεκινήσει να γράφεται από τον Steve Mallory και η Paramount ενδιαφέρεται να το αγοράσει, δεν υπάρχει ακόμη τίτλος, ούτε περαιτέρω λεπτομέρειες.   

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά ωστόσο που ο LeBron θα ασχοληθεί με την μεγάλη οθόνη, καθώς είχε ένα πέρασμα από την κωμωδία Trainwreck με την Amy Schumer, το 2015. Αλλά όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμος για μεγαλύτερα πράγματα. 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταξίδια & Ξενοδοχεία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ταινίες που βασίζονται σε βιβλία βγάζουν υπερβολικά περισσότερα χρήματα

Οι κινηματογραφικοί παραγωγοί ήδη τρίβουν τα χέρια τους.

Πώς το Ant-Man & η Σφήκα θα επηρεάσει το επόμενο Avengers

Η αλήθεια κρύβεται σε δύο μόλις λέξεις: Quantum Realm.