Αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές κάτω από τον ήλιο της Σαντορίνης

Το Ducato di Oia και το Ducato Wine Villas σε περιμένουν.

Γράφει: Esquire Editors 10 Αυγούστου 2020

Στη μαγευτική Σαντορίνη, με θέα το απέραντο μπλε του Αιγαίου το Ducato di Oia και το Ducato Wine Villas σε περιμένουν για να προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες για καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης.

Αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές κάτω από τον ήλιο της Σαντορίνης

Στο όμορφο -και διάσημο για το ηλιοβασίλεμα του- χωριό της Οίας, τα πολυτελή δωμάτια και σουίτες του Ducato di Oia, προσφέρουν κυκλαδίτικη ζεστασιά, με ιδιωτικές εσωτερικές ή εξωτερικές πισίνες και μαγευτική θέα στη θάλασσα και στην Καλντέρα, δημιουργώντας τη βάση για τις πιο αξέχαστες στιγμές κάτω από τον ελληνικό καλοκαιρινό ήλιο. Το Ducato di Oia απλώνεται σε πέντε επίπεδα που αποτελούν το μοναδικό σημείο της Καλντέρας που μένει ανενόχλητο από τον βοριά, δίνοντας τη δυνατότητα απόλαυσης κάθε στιγμής της ημέρας με ηρεμία και άνεση.

ducato σαντορίνη
ducato σαντορίνη
ducato σαντορίνη

Το Ducato Wine Villas, στο γραφικό Μεγαλοχώρι, χαρίζει στον επισκέπτη μία πραγματικά αυθεντική εμπειρία, ένα ταξίδι στην παράδοση του πιο φημισμένου νησιού της Ελλάδας. Οι αυτόνομες βίλες του, καθεμία από τις οποίες αποτελεί και ένα αναπαλαιωμένο οινοποιείο, είναι διακοσμημένες με ιδιαίτερες αντίκες και έχουν διατηρηθεί με σεβασμό ανά τα χρόνια, ενώ στις πανέμορφες εσωτερικές αυλές τους κρύβονται οι εξωτερικές ιδιωτικές πισίνες για επιπλέον χαλάρωση και πολυτέλεια. Η εμπειρία που θα ζήσεις στο Ducato Wine Villas ολοκληρώνεται με Wine Tour & Tasting, το οποίο οργανώνει το ξενοδοχείο για εσένα και την παρέα σου, στα παραδοσιακά οινοποιεία της περιοχής.

ducato σαντορίνη

Το Ducato di Oia και το Ducato Wine Villas καλωσορίζουν τον επισκέπτη σε μια εξερεύνηση της ιστορίας, πάντα σε συνοδεία της άνεσης, της ασφάλειας και του κοσμοπολίτικου αέρα της Σαντορίνης. Η πολυτέλεια είναι ποιοτική όταν είναι αυθεντική.

ducato σαντορίνη
ducato σαντορίνη
ducato σαντορίνη

Ducato di Oia και Ducato Wine Villas

Managed by SWOT | Hospitality Management Company

Σαντορίνη, Ελλάδα

Τηλ. +30 22860 71030

Website: ducato.gr

email: info@ducato.gr

Instagram: @ducato_santorini

Facebook: @DucatoSantorini

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης