Αγριδιά, το κρυφό "διαμάντι" της Χαλκιδικής

Η παραλία της Χαλκιδικής που λίγοι γνωρίζουν.

Γράφει: Esquire Editors 22 Ιουλίου 2020

Η Χαλκιδική έχει πολλές ομορφιές, και ανάμεσα σε αυτές είναι φυσικά και οι παραλίες της με τα ολοκάθαρα, καταγάλανα νερά, μέσα σε ειδυλλιακά τοπία. Μία κρυμμένη παραλία στη Σιθωνία, με γαλαζοπράσινα νερά και άμμο, σε έναν μικρό κόλπο, είναι η παραλία της Αγριδιάς, Λίγοι την γνωρίζουν, αλλά όσο περνά ο καιρός γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Η άμμος της παραλίας είναι λεπτή κοκκώδης που δεν κολλά στο σώμα και τα νερά είναι πεντακάθαρα, ενώ δεν είναι βαθιά και ειναι ιδανική για μικρά παιδιά.

Πώς θα φτάσετε στην παραλία

Η Αγριδιά απέχει 4 χιλιόμετρα απο την Σάρτη και 5 από την Συκιά, η διασταύρωση που θα σας οδηγήσει στην παραλία βρίσκετε σε ένα πλάτωμα στην κορυφή του βουνού όπου ξεκινάει ένας χωματόδρομος που θα σας οδηγήσει κάτω στην παραλία.

Στην πρώτη διασταύρωση που θα βρείτε θα συνεχίσετε ευθεια χωρίς να στρίψετε και στην επόμενη μετά από λιγα μέτρα θα στρίψετε δεξια και περνώντας δίπλα από κάποιες εξοχικές κατοικίες θα φτάσετε μπροστά στην παραλία. Το αυτοκίνητο φθάνει πολύ κοντά στην θάλασσα όπου θα βρείτε χώρο να το παρκάρετε και ετσι δεν χρειάζετε να καλύψετε την απόσταση περπατώντας.

Από: thetoc.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Auto & Moto