Η πιο δημοφιλής κρυφή παραλία του Instagram βρίσκεται στην Κεφαλονιά

Μία ανάσα από το Φισκάρδο, κλέβει την καρδιά κάθε Ευρωπαίου επισκέπτη.

Οι αναζητήσεις στο Google για τις πιο μυστικές ή κρυφές παραλίες της Ευρώπης αυξήθηκαν κατά 60% τις τελευταίες εβδομάδες, με όλο και περισσότερους χρήστες να πληκτρολογούν φράσεις όπως 'secret beaches near me' ή κάτι τέτοιο, έχοντας φυσικά στο μυαλό τους το επόμενο διάστημα και τις επερχόμενες καλοκαιρινές διακοπές. 

> Διάβασε ακόμη: 9 από τις ωραιότερες παραλίες του κόσμου

Λαμβάνοντας αυτό υπόψιν, το OnBuy.com έκανε μία έρευνα στο Instagram, με βάση τα περισσότερα αλλά και τα λιγότερα σχετικά hashtags (μιας και μιλάμε για 'κρυφές' ακρογιαλιές), επιθυμώντας να διευκολύνει τους επίδοξους παραθεριστές που αναζητούν ένα όμορφο μέρος, μακριά από τη μάζα των τουριστών στις πιο δημοφιλείς παραλίες. 

Στο νο.1 η παραλία Κιμηλιά

Με 482 hashtags η παραλία Κιμηλιά στην Κεφαλονιά και σε μικρή απόσταση από το Φισκάρδο ήταν εκείνη που κέρδισε τον σχετικό, άτυπο, τίτλο της έρευνας.

Η πιο δημοφιλής κρυφή παραλία του Instagram βρίσκεται στην Κεφαλονιά

Για να βρεθεί κανείς σε αυτήν, αφήνει το όχημά του στο χωριό Γερμενάτα και ακολουθεί με τα πόδια μία καταπράσινη διαδρομή ανάμεσα σε ελιές και κυπαρίσσια, πριν αντικρίσει τα λευκά βότσαλα της ακτής και τα πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά.

 

Στην ίδια λίστα βρίσκεται και η παραλία Δαφνούδι, και αυτή στην ευρύτερη περιοχή του Φισκάρδου, στα βόρεια της Κεφαλονιάς. Σε παρόμοιο ύφος με την προηγούμενη, έχει στο πλαϊνό της μέρος και κάποιες μικρές σπηλιές που την καθιστούν άκρως Instagrammable.

> Διάβασε ακόμη: Τα κορυφαία ελληνικά νησιά του 2021

Την πεντάδα των πιο δημοφιλών μυστικών παραλιών του Instagram συμπληρώνουν η Sa Forcanera (σε μία βραχώδη ακτή της Costa Brava, στην Ισπανία), η επίσης ισπανική Melide στη Γαλικία και η San Blas στην Μάλτα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Letizia🐞 (@letiziabcn)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smc (@smacc71)

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης